MART ĆE BITI NAJSREĆNIJI MESEC ZA OVA 3 ZNAKA: Nova ljubav, finansijski procvat i nezamisliva sreća zakucaće na njihova vrata
Foto: Profimedia

proleće im donosi promene

MART ĆE BITI NAJSREĆNIJI MESEC ZA OVA 3 ZNAKA: Nova ljubav, finansijski procvat i nezamisliva sreća zakucaće na njihova vrata

Zanimljivosti -

Mart je pred vratima – mesec u kojem sve raste i cveta, pa u skladu sa tome i naša energija kreće u pozitivnijem smeru i počinje da buja.

Poznati astrolog Pavel Globa je izdvojio tri znaka horoskopa koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi životi razvijaće se u najboljem mogućem pravcu.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bikovi će u martu biti u centru pažnje, a prvi mesec proleća mogao bi da im donese unapređenje na poslu, uspeh u sferi ljubavi, puno inspiracije i kreativnosti. Ovo će vam dati novu snagu i energiju, naterati vas da više verujete u sebe, a samim tim poradite na novim projektima i idejama.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarčevima će u martu sva vrata biti otvorena! Vaš napor i zalaganje na poslu biće primećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi sa porodicom i prijateljima će procvetati. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života, te da izdvojite vreme samo za sebe.

Ribe

Reč koja će obeležiti vaš mesec mart je izbor. Ono što vas deli od napretka u karijeri, pronalaženja partnera ili rešavanja finansijskih problema jesu vaše sopstvene odluke.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Globa ističe da će vam mart doneti prave prilike i odgovore, a sve što treba jeste da ih iskoristite! Energije za ostvarivanje planova vam neće nedostajati,

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track