MEMEDOVIĆ STOPIRAO "POTERU" ZBOG PRIČE O NERASTU COLETU! Nesvakidašnja scena na RTS: "Čovek je umesto 3 mere razumeo 3 KOFE..."
Foto: Printscreen/RTS

MEMEDOVIĆ STOPIRAO "POTERU" ZBOG PRIČE O NERASTU COLETU! Nesvakidašnja scena na RTS: "Čovek je umesto 3 mere razumeo 3 KOFE..."

Zanimljivosti -

Voditelj kviza "Potera" Jovan Memedović večeras je gledaocima priuštio nesvakidašnju priču o Coletu, nerastu kod Vršca.

Sve je počelo kada je jedno od pitanja pre igre takmičara jedan na jedan sa tragačem bilo kako se zove vepar za priplod, a tačan odgovor je bio nerast, za razliku od takmičarovog koji je rekao prirast.

To je voditelju, koji je poznat po emisijama iz prirode, poslužilo kao povod da ispriča nesvakidašnju priču.

- Zvali su me jednom da snimim nerasta kod Vršca. Bio je ogroman, Cole se zvao. Bio je oko četiri metra dužine i imao oko 300, možda i do 400 kilograma.Kad su čoveku rekli kako da ga hrani, on je umesto tri mere razumeo tri kofe. Pošto je on njega hranio, hranio i prehranio, na kraju on nije više mogao da izađe, zaglavio se na izlazu i onda su morali da ruše da bi on mogao da izađe. Stigli smo tamo i on nije mogao da se podigne na noge - počeo je priču i nastavio:

- Kad smo ga snimali, rekao sam hajde da izmerimo koliko mu vremena treba da se digne na noge, i izračunali smo da mu je trebalo 50 sekundi. Nažalost, zbog težine nije mogao da se se popne na ženku, pa je na kraju završio u kobasicama - ispričao je Memedović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track