BAKSUZ NA DAN VENČANJA JELISAVETE I TEODOSIĆA: Mladoženju poterao MALER kad je krenuo po mladu, a sad je LJUBAV PUKLA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DA LI JE OVO BIO LOŠ ZNAK?

BAKSUZ NA DAN VENČANJA JELISAVETE I TEODOSIĆA: Mladoženju poterao MALER kad je krenuo po mladu, a sad je LJUBAV PUKLA (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić razvode se posle sedam godina braka, a na dan njihovog venčanja mladoženju je poterao maler.

Peh se dogodio kada je Teodosić krenuo po mladu, a automobil u kome se na zadnjem sedištu vozio mladoženja udario je drugi auto.

Svadba, Venjčanje, Miloš Teodosić
foto: Kurir TV

"Nema veze, kupiće mi novi", rekao je Teodosićev drug u šali nakon incidenta, koji tada ipak nije pokvario dobro raspoloženje na svadbi.

Svadba, Venjčanje, Miloš Teodosić
foto: Kurir TV

Podsetimo, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se 2017. godine posle samo četiri meseca veze i imaju dvoje dece.

Kako je otkrio izvor Kurira, par već tri meseca živi razdvojeno, a zahtev za razvod podneo je košarkaš, navodno zbog stila života svoje supruge, koja je nekontrolisano trošila novac.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Marina Lopičić

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:08

Jelisaveta Orašanin uvija kukovima u miniću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track