O PENZIONERKI LJILJANI IZ NOVOG SADA BRUJALA JE SRBIJA Sada će se ponovo pojaviti na televiziji i to u OVOM KVIZU
Foto: Ustupljene fotografije

evo gde ćemo je gledati

O PENZIONERKI LJILJANI IZ NOVOG SADA BRUJALA JE SRBIJA Sada će se ponovo pojaviti na televiziji i to u OVOM KVIZU

Pop kultura -

Malo je onih koji se ne sećaju fenomenalnog nastupa penzionisane profesorke Ljiljane Radulović Dimitrov iz Novog Sada u kvizu Potera. Pre nekoliko godina simpatična Ljiljana osvojila je javnost oborivši rekord ovog popularnog kviza. Naime, ona je u zajedničku kasu svog tima donela čak 700 000 dinara što je u tom trenutku bila rekordna pojedinačna suma. Ljiljana se nakon toga povaljivala i u drugim kvizovima, a sada se vraća na male ekrane kao učesnica Najslabije karike.

Sudeći po najavi objavljenoj na društvenim mrežama ovog kviza Ljiljana će biti jedan od 9 takmičara koji će probati da zasluže titulu najjače karike u najnovijoj epizodi koja će biti emitovana u utorak, 19. marta. Na sebi svojstven način, u uvodnom predstavljanju, ona je izjavila: „Punoletna sam tek 3,83 puta. Na trojku se stavlja tačka jer ide beskonačno, ali ja na svoje učešće u kvizu još nisam stavila tačku!“.

Ljiljana Radulović Dimitrov
foto: Ustupljene fotografije

Kao profesorka predavala je brojnim slavnim sportistima, poput Sergeja Milinkovića Savića, Dušana Mandića i Andrije Gerića, a da i sama poseduje sportski duh dokazala je svojim nezaboravnim pojavljivanjima u kvizovima. Tako je nakon učešća u Poteri, od strane tragačice Milice Jokanović, ali i korisnika Tvitera bila proglašena za „Super ženu“.

Sigurni smo da je ova harizmatična i šarmantna dama u studio kviza Najslabija karika stigla potpuno sprema da još jednom pokaže da raspolaže fantastičnim znanjem, ali kako su u ovom kvizu koncentracija i taktika jednako važni koliko i znanje, ostaje da vidimo da li će Ljiljana biti najslabija ili najjača karika.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

25:49

KVIZ-S06-EP50

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track