OSVOJILA SAM MILIONSKU LOTO PREMIJU, A OVO JE MOJA TAJNA: Evo kako sam birala brojeve i kako sam napravila dobitnu kombinaciju
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

POSREĆILO JOJ SE

OSVOJILA SAM MILIONSKU LOTO PREMIJU, A OVO JE MOJA TAJNA: Evo kako sam birala brojeve i kako sam napravila dobitnu kombinaciju

Zanimljivosti -

Gospođa koja je odlučila da ostane anonimna, opisala je komičnu situaciju kada je saznala da je na lutriji osvojila milion funti, te je objasnila koja jednostavna metoda ju je dovela do dobitka.

Budući da nije mogla da zaspi nakon što je podmirila račune, odlučila je da izgubi nešto vremena na svom telefonu, ali vrtoglave brojke su zadnje što je očekivala da će videti na njemu.

loto, lutrija, loto listić
foto: Zorana Jevtić

"Reč 'srećna' je dobila potpuno novo značenje", rekla je, prisećajući se iznosa koji je tada ugledala na telefonu.

U igru je uvrstila datume rođendana

Za The Sun je podelila da je osvojila veliki iznos koristeći datume rođendana svoje dece, a reč je o osnovnoj metodi odabira brojeva.

Ljudi često veruju da korišćenje smislenih datuma, poput rođendana, može da poveća njihove šanse za dobitak na lutriji jer osećaju povezanost s tim brojevima.

lutrija
foto: Shutterstock, ilustracija

"Tu i tamo sam igrala Lucky Day Lotto, a kad to uradim, rođendane svoje dece koristim kao svoje srećne brojeve”, nastavila je gospođa koja je nakon dobitka dobila nadimak Lucky Mom, odnosno srećna mama.

"Imam najbolji posao na svetu. Vaspitačica sam i već se osećam jako srećnom i blagoslovenom s tim gde trenutno jesam u životu", rekla je.

Njen suprug bio je jednako srećan zbog osvojenog iznosa.

Lutrija, Igra na sreću
foto: Profimedia

"Nakon što sam osvojila toliki novac, pitala sam svog muža da li želi da zna čiji nam je rođendan pomogao da osvojimo džekpot", nasmijala se.

Lucky Day Lotto igra se samo u Ilinoisu u SAD. gde je izvlačenje dva puta dnevno, ujutro i uveče.

Različita izvlačenja obično se održavaju određenim danima u nedelji, u zavisnosti od igre.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)

Bonus video:

24:54

KVIZ-S07-EP04

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track