TAKMIČAR NAJSLABIJE KARIKE 20 GODINA KASNIJE DOŽIVEO ISTU SUDBINU: Istorija se ponavlja, a evo šta se desilo Jovanu Odoroviću
Foto: Promo

nije uspeo da razbije maler

TAKMIČAR NAJSLABIJE KARIKE 20 GODINA KASNIJE DOŽIVEO ISTU SUDBINU: Istorija se ponavlja, a evo šta se desilo Jovanu Odoroviću

Zanimljivosti -

Da se istorija ponavlja uverili smo se mnogo puta i na mnogo „većim“ primerima. Ipak, ovog puta desila se jedna simpatična situacija u kvizu Najslabija karika. Naime, takmičar koji se pre dvadesetak godina takmičio u prvom izdanju ovog popularnog kviza, doživeo je sinoć istu sudbinu – ponovo je poražen u samom finalu.

Jovan Odorović iz Šapca istakao se znanjem u najnovijoj epizodi popularnog kviza među svojim saigračima, te tako statistički bio najjača karika u više krugova. Osim toga simpatije publike "zaradio" je i svojim duhovitim komentarima kojima je odgovarao na dosetke voditelja.

kviz Najslabija karika, Jovan Obradović
foto: Promo

Jovan je uspeo da stigne do samog finala epizode, kada mu je pobeda izmakla „za dlaku“. U svojoj izjavi podelio je sa publikom zanimljivu slučajnost:

"Interesantno je da sam pre dvadeset i neku godinu učestvovao u onom prvom ciklusu i završilo se isto ovako, porazom u finalu."

„Ali, to je kao fudbal. Igra u kojoj dvadeset dva čoveka trče za loptom, ali uvek pobede Nemci. Ja nisam ovaj put bio Nemac“ dodao je šaljivo ovaj simpatični gospodin.

kviz Najslabija karika, Jovan Odorović
foto: Promo

Kao pobednik ovog duela izašao je tridesettrogodišnji Nikola Konjik iz Beograda, koji je kući odneo 178.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track