NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 14. APRILA: Bikovi se svađaju s partnerom, Lavovi se zaljubljuju, a OVOM ZNAKU će sve ići od ruke
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 14. APRILA: Bikovi se svađaju s partnerom, Lavovi se zaljubljuju, a OVOM ZNAKU će sve ići od ruke

Zanimljivosti -

Neki bi mogli da plene pažnju šarmom, upoznaju nove partnere, dok je za neke ovo vreme sticanja novih znanja. Možda ćete teško sarađivati s drugima i unositi promene u život.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao: Planete upućuju na uspeh u kreativnom ili umetničkom radu, kao i korist od podrške uticajnih ljudi. Bićete istrajni i izdržljivi, ali skloni isterivanju pravde i raspravama bez dlake na jeziku.

Ljubav: Plenićete pažnju privlačnim izgledom i šarmom. Samci, nedelja je odlična za pravu akciju – zavedite ili na druženje pozovite osobu koja vam se sviđa. Zauzeti će otvorenim razgovorom rešiti nesuglasice iz prošlosti, a posvađani se pomiriti.

Zdravlje: Sunce u vašem znaku zaslužno je za vašu vitalnost i optimizam. Bićete okrenuti zdravijem načinu života, naročito ako ste imali kakvih tegoba. Ako imate višak kilograma, trčanjem ili rolanjem mogli biste da ih skinete.

Najbolji dan: 8. april

Najlošiji dan: 7. april

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao: Merkurov uticaj tera vas da nešto skrivate ili da zaobilaznim putevima ostvarujete ambicije. Neke stvari pomeriće se s mrtve tačke. Razasniće vam se nejasno i otkriti neke poslovne tajne.

Ljubav: Svađe s partnerom navešće vas da se zapitate šta uopšte radite zajedno. Neki od vas će bez mnogo razmišljanja prekinuti odnos, ali to neće značiti konačan razlaz. Tek kad ostanete jedno bez drugog, shvatićete koliko značite jedno drugom.

Zdravlje: Mučiće vas životne nepravde ili napeti odnosi na radnom mestu, a sve to će loše delovati na vaše raspoloženje. Pokušajte nečim da se opuštate, možda hobijem ili laganim šetnjama.

Najbolji dan: 10. april

Najlošiji dan: 8. april

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao: Odagnaćete probleme koji su vas onemogućavali u napretku. Kvalitetno ćete izraziti svoje ideje i ostvariti projekte. Odlično će vam ići na obrazovnom, odgojnom, sportskom i umetničkom planu.

Ljubav: Venera u Ovnu donosi vam obećavajuće prilike. Usamljeni neće moći da se požale na dosadu jer neko nov ulazi u njihov život. Oni u bračnim trokuglovima raščistiće situaciju odlučnim koracima. Nećete dozvoliti da se nalazite u neizvesnom odnosu.

Zdravjle: Bićete odlično raspoloženi i zabavni pa ćete se odazivati pozivima prijatelja za izlaske. No Mars vas upozorava: klonite se prevelikih fizičkih naprezanja, opasnih sportova i svega što vam jako crpi energiju.

Najbolji dan: 12. april

Najlošiji dan: 7. april

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao: Pratiće vas manje stresan ritam, ali još nije nastupilo vreme da se sasvim opustite - Merkur vam ometa koncentraciju! Zasićeni ste poslom pa bi vam koristio odmor. Moguća je svađa sa saradnikom.

Ljubav: Gubićete kontakt sa stvarnošću i graditi idealnu sliku ljubavne veze. Neke će zaslepiti strast pa neće uvideti probleme koje može da im prouzrokuje dotičan odnos. Vezivaćete se za pogrešne osobe pa opreznije birajte partnere.

Zdravlje: Nećete moći da se požalite da ste lošeg zdravlja, štaviše, ako ste bolesni brzo ćete se oporaviti. Zanimaće vas duhovne tehnike koje oplemenjuju duh, a neki će sami osmisliti svoj program kućnih vežbi.

Najbolji dan: 7. april

Najlošiji dan: 9. april

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao: U nedelji ste realizacije planova, širenja poslova i većeg uticaja na saradnike. Spretno ćete pronalaziti izlaze iz neprijatnih situacija. Period je povoljan za učenje i sticanje novih znanja.

Ljubav: Moguće su prijatne vesti iz inostranstva ili uzbudljiva iskustva na putovanju. Neki će upoznati osobu koja će im promeniti životnu filozofiju i poimanje ljubavi. Mogli biste da se zaljubite kako već dugo niste i željno iščekujete susrete sa simpatijom.

Zdravlje: Imaćete obilje fizičke energije, ali psihički ćete često osećati umor. Možda ste preopterećeni poslom i raznim drugim obavezama pa ne stignete da mislite na sebe. Pronađite vreme koje ćete posvetiti samo sebi.

Najbolji dan: 8. april

Najlošiji dan: 11. april

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao: Teže ćete se usklađivati s drugima. Neke vaše ideje neće biti prihvaćene, a i novčani troškovi ne govore u prilog mirnom životu. Ne donosite radikalne odluke, radije ponešto prećutite i ne prepirite se.

Ljubav: Odnos s partnerom biće promenljiv. Poradite na komunikaciji, na taj način ćete se osloboditi sumnji i strahova. Samce će privući vrlo atraktivna osoba, ali će ulazak u vezu biti otežan jer bi druga strana mogla da bude prevrtljivog ponašanja.

Zdravlje: Osećaćete napetost i teskobu pa će vam prijati sve što može da vas opusti. Previše se iscrpljujete i mnogo radite pa zavređujete i više odmora nego inače. Biljnim čajevima pokušajte da preduhitrite probavne tegobe.

Najbolji dan: 10. april

Najlošiji dan: 13. april

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Posao: Razočaraće vas ponašanje nekih kolega na koje ste još donedavno mogli da računate. Dolazite do spoznaje da morate još više da očvrsnete i ne dopuštate da vas svi prozivaju ako nešto ne ide po planu.

Ljubav: Svaki slobodan trenutak provešćete s voljenim, što će doprineti ponovnom zbližavanju. Mogli biste da koketirate, ali vaš partner to neće popratiti s odobravanjem. Samci, nemojte da odbijate pozive za izlaske jer vas u društvu vreba neko nov.

Zdravlje: Mogli biste da imate izraženijih zdravstvenih tegoba, stoga nemojte da se oslanjate na vreme nego obavite potrebna ispitivanja. Mučiće vas i jak psihički umor koji će prouzrokovati nerešeni međuljudski odnosi.

Najbolji dan: 11. april

Najlošiji dan: 9. april

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao: Moraćete da preuzmete deo poslova koji ne spadaju u opis vašeg radnog mesta. Biće vam potrebno više prilagodljivosti, ali napori vam donose korist. Ako ste nezaposleni, mogli biste da dobijete posao.

Ljubav: Pozitivan Marsov uticaj štiti vas od emotivnih gubitaka, ali nastojte da se više bavite vezom i partnerom. Suprotna strana očekivaće od vas više razumevanja i podrške pa će vam prigovoriti ako je toga uskratite. Kontrolišite i potisnite ljubomoru.

Zdravlje: Počećete da se intenzivnije bavite vežbanjem i svime čime možete telo da dovedete u top-formu. No neće sve ostati na tome – vaša svest o sopstvenom zdravlju biće velika, pa ćete uneti promene i u ishranu.

Najbolji dan: april

Najlošiji dan: 12. april

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao: Predstoji vam zanimljivo putovanje, ali i veći priliv novca na vašem bankovnom računu. Imaćete uspeha u poslovanju s inostranstvom i u svim aktivnostima umetničkog i kreativnog predznaka.

Ljubav: Moguća je strastvena ljubavna priča s osobom koja će uživati određeni status u društvu. Neki među vama osetiće iskru privlačnosti prema kolegi s posla ili stranci koju često viđaju. Bračni odnosi su poljuljani nepoverenjem i ljubomorom.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije koja vas tera da je negde i potrošite. Vožnja biciklom, trčanje ili rolanje odlično će vam odgovarati, a i brzo topiti kalorije. No bitno je ne preterati jer ste skloni povredama.

Najbolji dan: 8. april

Najlošiji dan: 13. april

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao: Ne zapostavljajte manje važne poslove, jer bi baš oni mogli da budu odlučujući za vaše napredovanje. Moraćete više da se zalažete kako biste opravdali naklonost šefova. Pripazite šta govorite u javnosti!

Ljubav: Ponašaćete se ljubomorno i posesivno. Partner će vas svakim danom sve teže podnositi pa može doći do svađe. Nemojte se inatiti, naučite da priznate svoje greške, ali i da praštate partnerove. Ako ste duže u vezi, voljeni bi mogao da predloži brak.

Zdravlje: Planete čuvaju vašu vitalnost i daju vam energije da se nosite s izazovima i stresom. No psihički ćete se brzo umarati i biti slabe koncentracije. Uvedite u ishranu što više voća i svežih voćnih sokova.

Najbolji dan: 10. april

Najlošiji dan: 9. april

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao: Napredovaćete bez mnogo truda, zato sad pokažite šta možete. Bićete u pokretu, a neki će i češće putovati. Kontaktiraćete s mnogo ljudi, uspešno trgovati, pregovarati i sklapati poslove.

Ljubav: Vladavina Ovna uticaće na porast optimističnih razmišljanja i stavova. Neki od vas naći će se na novom početku, zaljubljeni i ushićeni kako već dugo nisu bili. Ako iščekujete telefonski poziv od osobe koja vam se sviđa, i to može da se dogodi.

Zdravlje: U odličnom ste periodu pa vašem zdravlju ne prete veći poremećaji. Osećaćete se sjajno! Boravak na svežem vazduhu i redovno kretanje pomoći će vam da zadržite optimizam i dobro zdravlje.

Najbolji dan: 12. april

Najlošiji dan: 11. april

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao: Bićete učinkoviti i delotvorni. Na finansijskom planu očekuju vas iznenadni dobici ili materijalna pomoć bliskih ljudi. Bićete dobar trgovac, zapažen medijski ili obrazovni delatnik.

Ljubav: Mnogo toga lepog počinje da vam se događa. Odnos s osobom koja vam se sviđa počinje brzo da napreduje, ali pazite da sami u nečemu ne prenaglite ili brzopleto postupite. Zauzeti će biti strastveni, ali pripazite se preterane ljubomore. Zdravlje: Emotivno ili ljubavno nezadovoljstvo lečićete većim količinama hrane, što bi moglo brzo da rezultira s nekoliko kilograma viška. Ako ste na dijeti, pazite da ne mršavite prebrzo jer će vas to previše iscrpiti.

Najbolji dan: 7. april

Najlošiji dan: 13. april

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track