"LELE, JAO, PATIKE MI PADNAŠE" Srbin seo na ringišpil, pa vikao iz PETNIH ŽILA: "Bate, će padnem u nesvest" HIT SNIMAK (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

HRABRO DRŽAO DEVOJKU ZA RUKU

"LELE, JAO, PATIKE MI PADNAŠE" Srbin seo na ringišpil, pa vikao iz PETNIH ŽILA: "Bate, će padnem u nesvest" HIT SNIMAK (VIDEO)

Zanimljivosti -

Jedan mladić iz Bujanovca izazvao je salve smeha kada se njegov video snimak vožnje ringišpilom našao na društvenim mrežama.

Snimak njegove lude vožnje, uz urnebesne vriske i galamu, našao se na Instagram stranici "017_dn".

U opisu videa stoji: "Kako i kada se javlja strah od visine?" Na snimku se vidi kako Dejanova devojka, koja je situaciju snimila, hrabro drži njegovu ruku dok se on trudi da ostane pribran tokom vožnje koja mu očigledno nije prijala.

"Lele, patike gi ne osećam na noge, bate. Lele, će padnem u nesvest. Još li idemo nagore? Lele, jao, patike mi padnaše", vikao je momak između ostalog.

Vikao je mladić dok je devojka pored njega sve snimala i umirala od smeha.

Video je definitivno nasmejao veliki broj ljudi. Neki su priznali da bi reagovali isto kao i Dejan, dok su drugi mislili da je snimak šala.

"Uf, patike mi padnaše", "Ovaj se porađa ili se vozi?", "Haha, car!", "Ovako bih i ja reagovao", "Vožnja ringišpilom mi više nikada neće biti ista posle ovog videa", bili su neki od komentara ispod videa.

(Kurir.rs/ Srbijadanas/ L. S)

Bonus video:

03:30

ČUVENI ŠABAČKI VAŠAR ULAZI U ZAVRŠNICU! Vrte se ringišpili, Ražanj miriše do centra grada, čarape 3 para po 300 dinara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track