RETROGRADNOM MERKURU KONAČNO DOLAZI KRAJ: Evo koji horoskopski znakovi će prvi da PROGLEDAJU i pre nego što se završi
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

RETROGRADNOM MERKURU KONAČNO DOLAZI KRAJ: Evo koji horoskopski znakovi će prvi da PROGLEDAJU i pre nego što se završi

Zanimljivosti -

Svaki put kada se Merkur nađe u svojoj retrogradnoj fazi, mnogi osete talas zabrinutosti zbog mogućih nesporazuma, problema ili zastoja u komunikaciji. No, kako se ovaj turbulentni period, koji se završava 25. aprila, približava svom kraju, četiri horoskopska znaka napokon mogu da odahnu zbog nadolazećih promena.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Za Bikove, koji cene stabilnost i pouzdanost, retrogradni Merkur može biti posebno izazovan period, pogotovo kada je reč o finansijama i ličnim vrednostima. Kako se ovaj period bliži svom kraju, Bikovi mogu da očekuju postupno smirivanje finansijskih turbulencija. S dolaskom stabilnijeg perioda treba da iskoristite svaku priliku za organizaciju finansija i planiranje budućih investicija.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Blizanci, znak kojim vlada Merkur, svaki njegov retrogradni ciklus osećaju intenzivnije od ostalih znakova. Problemi u komunikaciji, zbrka u planovima i nesporazumi s bliskim osobama mogu stvarati frustracije. Kraj retrogradnog Merkura donosi im poboljšanje u komunikacijskim veštinama, čime se otvara put za efikasnije i jasnije izražavanje misli i ideja.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Vage, koje teže harmoniji i ravnoteži, mogu da primete da su njihovi međuljudski odnosi posebno osetljivi tokom retrogradnog Merkura. Završetak retrogradnog ciklusa za Vage znači smanjenje napetosti i poboljšanje odnosa s partnerima i saradnicima. Ovaj period treba da se iskoristi za rešavanje nesuglasica i obnavljanje starih veza.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Strelčevi, poznati po svom optimizmu i želji za širenjem horizonta, mogu da se osećaju kao da zaostaju tokom retrogradnog Merkura, posebno u aspektima karijere i obrazovanja. S nadolazećim završetkom ovog turbulentnog perioda, Strelčevi mogu da očekuju ubrzanje u profesionalnom razvoju i obrazovnim naporima. Bilo da je reč o učenju novih veština ili pokretanju novih projekata, sada je idealno vreme za akciju.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track