FANOVI SIMPSONOVIH OSTALI ŠOKIRANI: Iznenadna SMRT dugogodišnjeg lika serije mnoge je ostavila SLOMLJENOG SRCA, evo o KOME je reč
Foto: Fox TV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

neočekivano

FANOVI SIMPSONOVIH OSTALI ŠOKIRANI: Iznenadna SMRT dugogodišnjeg lika serije mnoge je ostavila SLOMLJENOG SRCA, evo o KOME je reč

Zanimljivosti -

Animirana humoristična serija trenutno emituje svoju 35. sezonu i iako je tokom godina mnogo likova došlo i otišlo, gledaoci su ostali šokirani ovim neočekivanim odlaskom. U epizodi "Pepeo dana", koja je emitovana proteklog vikenda, Lari Barflaj je preminuo u Moeovoj taverni.

Debitujući u prvoj epizodi serije, "Simpsonovi peku na otvorenom ognju" iz 1989. godine, lik je redovno viđan u scenama postavljenim u kvartovskom kafiću.

Dugogodišnji drugovi za ispijanje pića Homer, Leni i Karl, kao i Moe, prisustvovali su Larijevoj sahrani.

Iako su provodili sate zajedno u Moeovoj birtiji, postalo je jasno da nisu dobro poznavali preminulog baražina, pa je Homer pitao: "Da li je moguće da smo grozne osobe?" U međuvremenu, Larijeva majka Iris je govorila o tome koliko su njenom sinu značili njegovi stalni gosti u baru i pozvala grupu da izraze svoje počasti.

Njegovo puno ime je prvi put otkriveno kao Lawrence Dalrymple. Razoreni gledaoci su delili svoje reakcije na Larijevu smrt na društvenim mrežama.

Jedan je napisao: "Ne, ne Lari Barflaj!" Drugi je napisao: "Umro je nepoželjan u baru, Lari barfly."

Treći fan se javio: "Napokon su mu dali pažnju, nakon 35 godina kao sporedni, on umire."

Četvrti je napisao: "Lari iz Simpsona je umro, neka mu je laka zemlja moj pijani drugaru."

Još jedan dugogodišnji lik sreo je svog tvorca u poslednjih nekoliko meseci, iako je to bilo u epizodi "Drvo strave".

(Kurir.rs/TheSun/J.M.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track