"PALA JE OVDE GROMOVAČA, VIDIM JA" Tašta Peruanka došla da upozna ZETA BALKANCA, kad je izneo posluženje, žena se ŠOKIRALA (VIDEO)
Foto: TikTok/romina.alvarador

VIRALNO

"PALA JE OVDE GROMOVAČA, VIDIM JA" Tašta Peruanka došla da upozna ZETA BALKANCA, kad je izneo posluženje, žena se ŠOKIRALA (VIDEO)

Zanimljivosti -

Romina Alvarado iz Perua na TikToku je objavila komičan snimak svoje majke koja je prilikom posete Bosni i Hercegovini prvi put probala napitak koji se na našim prostorima zove domaća ili turska kafa.

Alvarado je balkanska snajka pošto joj je verenik poreklom iz BiH, o čemu snima na svom TikToku nalogu. Ovaj put ona je objavila video sa svojom mamom koja im je došla u posetu.

Tom prilikom ona joj je poslužila domaću crnu kafu, a njena reakcija na ukus postala je viralna na društvenim mrežama.

"Jačina kafe je zbunila"

"Moja majka je posetila Bosnu kako bi upoznala mog verenika i on joj je ponudio bosansku kafu“, navela je u opisu.

Reakcija njene majke je bila prilično komična u početku, da bi na kraju posete omiljeni napitak u Srbiji, a i širom Balkana, pila uz osmeh. Kako je otkrila Romina, mama je kasnije zavolela kafu koja se tradicionalno služi na Balkanu.

Tiktokerka je nakon toga pokazala kako se njena majka navikla na jak ukus kafe, pa ju je na kraju svog boravka u BiH ispijala bez problema.

“Kao u crtanom filmu”, napisala joj je jedna devojka u komentaru, a Romina je odgovorila: “Da, ali sa srećnim krajem… Sada voli kafu”.

"Naša kafa sedam jezika priča", "Jel kuvao sikteraču il je bio fin", "Pala je ovde gromovača, vidim ja", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:13

Amerikanka Amber Denis Hajtauer raspamećena Beogradom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track