HRVATICA OTKRILA KOLIKO ZARAĐUJE OD ONLYFANSA! Njenu dnevnicu HIRURZI zarade za MESEC DANA: "Nemam ni SREDNJU ŠKOLU" (VIDEO)
Foto: Instagram/nikailcic

SNAŠLA SE

HRVATICA OTKRILA KOLIKO ZARAĐUJE OD ONLYFANSA! Njenu dnevnicu HIRURZI zarade za MESEC DANA: "Nemam ni SREDNJU ŠKOLU" (VIDEO)

Zanimljivosti -

O influenserki Niki Ilčić iz Hrvatske trenutno se najviše govori na balkanskoj internet sceni. Ona je, naime, javno rekla koliko zarađuje od OnlyFansa - dnevno, čime je poprilično uzburkala ovdašnju javnost i izazvala veliki broj komentara.

"Za sada mi je dnevna zarada na OnlyFansu oko hiljadu evra. Otvorila sam profil na OnlyFansu jer u tom trenutku, iskreno, nisam dovoljno zarađivala od influensinga, a ja stvarno nisam stvorena da budem hirurg ili da rešavam neka ozbiljna pitanja", rekla je Nika.

Dodala je kako "nije Nikola Tesla", te je odlučila da iskoristi ovu priliku.

"Dok sam mlada i privlačna i dok mi je udobno da radim ono što radim, neka ide život. Meni lično odgovara. Nije sve za svakoga i ne želim da bilo ko shvati da sada promovišem to na način da ostavljate svoje poslove i da se slikate za novac", istakla je.

Nije završila srednju školu

Nika je takođe otkrila da nije završila srednju školu. "Do sada nisam javno rekla ovo. Nisam bila dovoljno pametna da završim srednju školu, ali ne želim da bilo ko to shvati kao uzor. Ja sam samo bila budala koja je imala više sreće nego pameti. Obrazovanje je jako bitno, završavajte škole i idite na fakultete", poručila je popularna influenserka za "Jutarnji list".

Nika je svoju popularnost stekla na društvenim mrežama, a bila je i autorka bloga o šminkanju. Takođe je snimala za kanal JoomBoos i glumila u nekoliko filmova, među kojima su najpopularniji "Ideš? Idem!" i "YouTube Ratovi". Pre četiri godine učestvovala je u debati s Daliborom Matanićem o ulozi influensera, a 2018. godine je objavila knjigu "Planet Nika - Tajna mog uspeha!".

"Mislili smo da je slatka i fina"

Danas je na TikToku ima nešto više od 413 hiljada ljudi, na Instagramu ta brojka iznosi oko 206 hiljada, a na Jutjubu 284 hiljade. Na sceni je dugi niz godina, a popularnost joj ne jenjava.

U komentarima na društvenim mrežama, gde je snimak postao viralan, jedni su joj pisali da je sigurno "bar jednu nulu dodala na sumu koju zarađuje", a drugi da su "razočarani njenim priznanjem jer im se činila baš slatka i fina".

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track