MLADOŽENJA USRED SVADBE PUSTIO EKSPLICITAN SNIMAK MLADE: Pukla bruka kad su svatovi videli S KIM IMA ODNOSE, ali tu nije kraj ŠOKA
Foto: TikTok/koolprince33

SUROVA OSVETA

MLADOŽENJA USRED SVADBE PUSTIO EKSPLICITAN SNIMAK MLADE: Pukla bruka kad su svatovi videli S KIM IMA ODNOSE, ali tu nije kraj ŠOKA

Zanimljivosti -

Iako biti prevaren nikad nije lep osećaj, ovaj mladoženja je uspeo da se osveti nevernoj supruzi na najgori mogući način.

Pre venčanja je saznao da ga žena vara sa svojim zetom - mužem od njene sestre koja je trudna, a dobio je i eksplicitni snimak na kome se vidi kako vode ljubav u krevetu.

Čekao je samo trenutak venčanja kako bi pustio taj video pred svima i tako je osramotio.

Šokantni snimak je iz 2019. godine, a nedavno se ponovo pojavio na TikToku nakon što ju je ponovo postavio korisnik pod imenom "Kool Prince".

U početku se ovo venčanje u Kini činilo prilično standardnim. Mlada je bila u tradicionalnoj beloj haljini, šetala je prolazom kako bi se sastala sa svojim budućim suprugom.

Ali dok je par zajedno stajao na bini, projektor iza njih je odjednom počeo da pušta video.

Kada primetite da snimak počinje u hotelskoj sobi, znate da postoji velika verovatnoća da bi mogao da bude eksplicitan.

Sporna scena bila je šokantna za mladu i njenog zeta, što je izazvalo ogromne uzvike čuđenja širom sale.

- Zar ste mislili da nisam znao za ovo? - čulo se kako mladoženja viče.

Tada se moglo videti kako članovi porodica obeju strana žure prema bini kako bi par razdvojili, a to je trenutak kada se video naglo prekine.

Isečak je pregledan više od 18 miliona puta na TikToku, a mnogi su naravno pohrlili u komentare kako bi izrazili svoje mišljenje.

- Imala je hrabrosti da se naljuti kao da je žrtva - komentarisala je jedna osoba.

- Mogao je to da uradi nasamo. Ovo nikako nije način - komentarisala je druga.

- Zašto bacati hiljade dolara na celu proslavu ako je znao pre? Mogao je jednostavno da otkaže venčanje - pitao se treći.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track