POSLAO JE VRUĆU PORUKU SESTRI SVOJE DEVOJKE: Desilo se nešto potpuno neočekivano!
Foto: Profimedia

Pazite kome šaljete poruke

POSLAO JE VRUĆU PORUKU SESTRI SVOJE DEVOJKE: Desilo se nešto potpuno neočekivano!

Žena -
Ako greškom pošaljete poruka nepristojne sadržine pogrešnoj osobi, stvari postaju čudne. A šta se dešava kada takvu poruku pošaljete sestri svoje devojke? Jedan pogrešan klik može skupo da vas košta

Ako pošaljete pogrešnu poruku pogrešnoj osobi, možete se naći u jako neprijatnoj situaciji. Ako je ta poruka nepristojne sadržine, stvari postaju još čudnije. A šta se dešava kada takvu poruku pošaljete sestri svoje devojke?Jedan pogrešan klik može skupo da vas košta

Upravo to se desilo jednom momku. Evo šta je on uradio:

Dopisivao sam se istovremeno sa svojom devojkom i njenom sestrom. Dogovarao sam se sa sestrom svoje devojke da ostane kod nas nakon večere na koju je trebalo da dođe, da ne bi morala da plaća taksi jer daleko živi. U međuvremenu i moja devojka je počela da mi šalje poruke i neke intimne fotografije.

Istovremeno sam odgovarao i jednoj i drugoj, kada mi je moja devojka napisala: "Šta radiš trenutno? Pokaži mi šta imaš na sebi sada".

U trenutku kada sam pročitao njenu poruku, zvonio je telefon. Zvali su me iz kancelarije da nešto hitno obavim. Tada mi je i sestra moje devojke odgovorila na poruku vezano za večeru kod nas, a ja sam baš u tom trenutku fotografisao svoj polni organ.

Fotogarfiju sam poslao prvoj osobi u listi poziva uz poruku "Misliš da bi mogla da ga izdržiš?". To je bila njena sestra! Nakon dva minuta stigao je šokantan odgovor: "Čekam to već jako dugo". Moj odgovor nije bio ono što je ona želela da čuje, a moja devojka je pobesnela.

Kako se bližio porodični praznik, sestre su odlučile da ne otkriju nikom šta se dogodilo, ali nikako se nisu dobro slagale.Tokom porodične večere na kojoj smo se okupili zbog praznika, njih dve su se jako posvađale i sestra moje devojke je besno izašla iz kuće, zalupila vrata i prekinula svaki kontakt sa porodicom.

Ubrzo potom se i odselila i našla novi posao, a nikom se nije javila. Ali u međuvremenu, moja devojka i ja smo se verili. Moja verenica pokušala je da razgovara sa svojom sestrom, ali taj razgovor se pretvorio u još jednu svađu, jer je sestra moje buduće žene priznala da još uvek gaji neka osećanja prema meni.

Prošlo je dosta vremena, do trenutka kada su se pomirile, ali sestra moje verenice doći će na naše venčanje. Ona sada ima novog dečaka i mislilm da će sve biti u redu. Pazite kome i kako šaljete poruke.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track