HIT ŠATIRANJE ZA 2015: Tehnika balejaž (FOTO+VIDEO)
Foto: Instagram

PRIRODNIJE OD OMBRE METODE

HIT ŠATIRANJE ZA 2015: Tehnika balejaž (FOTO+VIDEO)

Žena -
Francuska reč "balejaž" (Balayage) znači slikati, a pramenovi koje ćete dobiti ovom tehnikom šatiranja deluju prirodno kao da je sunce slikalo nijanse na vašoj kosi...

Ombre tehnika šatiranja nije potpuno pala u zaborav, ali lepše izvlačenje pramenova dobija se tehnikom "balejaž" (naići ćete i na pogrešan izgovor ove reči - balajaž).Kako su mnogi modni portali kao što je "Mari Kler" najavili još krajem 2014. godine, tehnika "balejaž" postaje apolutni trend ovog proleća.Prednost ove tehnike sastoji se u tome što ćete dobit mekše prelaze, a izrastak će biti mnogo manje primeta. Meki, prirodan izgled podseća na efekat koji sunce ima na kosi kod dece, objašnjava Džek Hauard, direktor velikog salona "Nevil".

Sweeping Waves created by @percyhair #xfactor #cheryl

A photo posted by Percy & Reed (@percyandreed) on Nov 10, 2014 at 2:56am PST

Foto: "Balejaž" se nanosi četkom tako da boja ne probija u dubinu kose - nema folije niti uobičajene kape. Pogledajte video i dobićete jasnu sliku šta želite od svog frizera.

http://www.youtube.com/watch?v=BGw7yz6TJYA
Izvor: Lisa Sa sajta Lisa pročitajte još: Frizeri predstavljaju najnoviji trend za 2015: šatirajte kosu u nijansama "kornjačine kože" Najmodernija frizura na početku 2015: ni Seka Aleksić nije odolela glavnom trendu (FOTO) Hit frizure za proleće 2015. godine: 15 ideja za dugu kosu Od obične frizure za svaki dan do vrhunske elegancije: kako da nosite konjski rep i izgledate savršeno Frizura za svaki dan: kako da sami napravite neodoljive lokne bez posete frizeru (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track