Zar i na humanitarnoj večeri? Glumica pokazala golu zadnjicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Gaf ili namerno

Zar i na humanitarnoj večeri? Glumica pokazala golu zadnjicu! (FOTO)

Žena -
Haljina koju je Elizabet Harli nosila imala je nezgodan šlic pozadi i dugačak šlep, pa kada ga je podigla, pokazala je mnogo više nego što je trebalo

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilElizabet Harli je poznata po tome što je ponosna na svoj izgled, i to sa razlogom. Međutim, ovoga puta 49-godišnja glumica je preterala pokazavši golu zadnjicu na humanitarnoj večeri posvećenoj borbi protiv raka dojke u Njujorku.Harli se potrudila da sinoćnu svečanost mnogi pamte ne po prikupljenim sredstvima, već po kreaciji koju je nosila! U izazovnoj haljini bez leđa u boji kože desio joj se gaf nakon poziranja fotografima.

Naime, haljina je imala dugačak šlep i nezgodan šlic pozadi, pa kada je Elizabetpodigla zadnji deo, pokazala je mnogo više nego što je trebalo.Glumica očigledno ne voli da nosi donji veš, što baš i nije morala da nam pokaže na ovaj način.Pogledajte još na portalu Stil:Voditeljka preterala sa šlicem: Pokazala najintimnije delove na izvolte! (FOTO)Ima li ogledalo: Mama Kardašijan (59) u providnim pantalonama prešla sve granice ukusa! (FOTO)Trend u Holivudu: Poznate dame bez gaćica na gala događajima! (FOTO)Modni promašaj Blejk Lajvli: Perje i ribica je unakazili! (FOTO)Idealna haljina za dame sa manjim grudima: Po uzoru na Dženifer Lopez! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track