SVE LAŽI MAME I TATE: U ovih 13 gluposti su nas ubeđivali kad smo bili deca!
Foto: Profimedia

Da li ste im verovali?

SVE LAŽI MAME I TATE: U ovih 13 gluposti su nas ubeđivali kad smo bili deca!

Ludi svet -
Jako bitan deo odrastanja je vaspitanje, ali roditelji često koriste neadekvatne tehhnike kako bi došli do cilja. Verovatno ćete se pronaći u ovoj listi

Nije lako biti odgovoran za nečiji život, a tek i za nečije ponašanje. To je težak posao svakog roditelja, a kada ne mogu da se izbore sa tvrdoglavošću svog deteta, neki su primenili neke od čestih laži koje su počele da se prenose sa kolena na koleno. Pogledajte i sami:1. Ako budeš išao na fakultet, uspeh ti je zagarantovan!Zapravo, zagarantovano je da ćeš imati neplaćenu praksu ili probni rad.2. Uživaj u srednjoj školi, to su ti najbolje godine života!Ovo bi možda i bilo tačno da neko u tom periodu ima novca bar za kafu i ne mora da se vrati kući u deset.3. Ako je neko bezobrazan prema tebi, to znači da se sviđaš tom nekom.Možda, a možda baš znači i da te ne podnosi!

4. Svako je pobednik na svoj način!Ne, nije. Kad izgubiš, izgubio si.5. Ako budeš jeo šargarepe, bolje ćeš videti!Dokazano je da ovo nije povezano, a čak i da jeste, brojne godine ispred televizora i pametnih telefona bi poništile dobar uticaj.6. Psa smo odveli na selo, tamo će biti srećniji...

A možda je i u „Raju za pse“...

7. Ako budeš dobar prema drugima i oni će biti dobri prema tebi! 8. Ako probaš drogu jednom, zauvek će ti uništiti život! 9. Ako ukrstiš oči, ostaće tako zauvek!

10. Od kafe raste rep!Kako da ne! A od jogurta rastu krila!11. Ako sediš preblizu televozira, oslepećeš!Bar su svi moderni uređaji u koje blenemo svaki dan dokazali da ova teorija nije tačna.12. Varalice nikada ne pobede!To je možda tačno sa moralne strane, ali u praksi...13. Ako izađeš napolje sa vlažnom kosom, prehladićeš se!Zapravo, nećeš. Prehlada se dobija od drugih ljudi, a mokra ili suva kosa vas neće odbraniti.Roditeljima u svakom slučaju treba da budemo zahvalni za sve što su učinili za nas, ali ako se sećate još nekih od njihovih laži koje su nam pričali, podelite u komentarima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track