ISPOVEST ROBINJE (17): Vezali su me lancima i prodali na aukciji devica
Foto: Profimedia

Igra sa smrću

ISPOVEST ROBINJE (17): Vezali su me lancima i prodali na aukciji devica

Žena -
Svakodnevno su me tukli i svaki put sam imala seks sa drugim čovekom. Različiti muškarci su se izređali na meni. Bila je to igra sa smrću, govori devojka

Tinejdžerka, pripadnica Jazida, posvedočila je kako su njenu mlađu sestru i nju svakodnevno silovali pripadnici Islamske države, nakon što su prodate na aukciji devica.

Devojka koja ima samo 17 godina, otkrila je da je devet meseci seksualno iskorišćavana i da se konstantno suočavala sa smrću jer su uz seks obavezno išle i batine. Pripadnici Islamske države sipali su joj vrelu vodu na butine kad god je pokušala da se odupre, što je ostavilo strašne opekotine na njenom telu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bila je primorana da recituje odlomke iz Kurana, a kad god bi napravila neku grešku dobijala je batine. Sada je tri meseca trudna i sve vreme doživljava flešbekove i ima košmare o zlostavnjanjima koje je proživela:

"Prodata sam dobro jer sam bila devica. Svakodnevno su me tukli i svaki put sam imala seks sa drugim čovekom. Različiti muškarci su se izređali na meni. Bila je to igra sa smrću", rekla ona.

Tinejdžerka je kidnapovana prošle godine u avgustu, nakon što je Islamska država zauzela grad Sinjar.

Napad je naterao Jazide da pobegnu u planine. Tinejdžerke koje su uhvatili prilikom napada vezali su lancima i odveli na pregled u Raku kako bi utvrdili da su device kako bi ih prodali po najvišim cenama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track