Oči u oči sa bivšim: Sreli se nakon 30 godina, nije mogla da zadrži suze! (VIDEO)
Foto: Ps Yt

POTRESNA REAKCIJA

Oči u oči sa bivšim: Sreli se nakon 30 godina, nije mogla da zadrži suze! (VIDEO)

Žena -
Marina Abramović se, usled jednog performansa, našla preko puta bivšeg ljubavnika, a njena reakcija bila je vrlo emotivna

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil,

Marina Abramović je tog dana sedela sa mnogim strancima, a kada se pojavio ovaj čovek, njena reakcija bilapotresna.Umetnica je radila performans uživo koji se sastojao od toga da sedi po jedan minut sa potpunim strancima. Mnogi ljudi su se pojavili, a među njima i ljubav njenog života sa kojim je raskinula pre 30 godina.Marina i Ulaj videli su se prvi put nakon 30 godina. Ovo je očigledno bio emotivan i šokantan trenutak za nju. Kao što možete videti na snimku, umetnica će pokušati da ostane mirna, ali u tome nije uspela, a suze su same tekle.Pogledajte ovaj potresni trenutak:

http://www.youtube.com/watch?v=CAID_2iKO5Y
Stil Ako ti jave, umro sam: Svi životni brodolomi Mike Antića! (FOTO) Zbog muža morala da se odrekne karijere: Važna lekcija i poruka za sve žene! Zašto udate žene varaju: 3 glavna razloga! Tražio je hranu u đubretu, a onda je naišao na nju: Gest koji je dirnuo ceo svet! (FOTO) Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track