Nekada loši momci, a sada nežni očevi: Poznati koji se ponose roditeljskom ulogom
Foto: AP

Ponosne tate

Nekada loši momci, a sada nežni očevi: Poznati koji se ponose roditeljskom ulogom

Žena -
Oni su bogati i slavni i za njima uzdišu žene širom sveta. Međutim, ono u čemu oni najviše uživaju i čime se ponose

Kažu da roditeljstvo menja ljude. A posmatrajući ove poznate očeve, shvatamo koliko je ta rečenica tačna. Za mnoge od njih momački život bio je pun ludih žurki, skupih provoda i uživanja sa lepim ženama. A onda su postali očevi... Pogledajte šta danas rade i čime se hvale ponosne tate!Kanje Vest

U jednom skorašnjem intervjuu, popularni reper je iskreno pričao o odnosu sa ćerkom. Otkrio je da je njegov dan organizovan prema njenim časovima baleta i da je on postao veoma “dosadan”, ali veoma srećan čovek.

Kolin Farel

Ranijih godina, ovog glumca paparaci su mogli da slikaju samo u noćnim klubovima i na filmskim premijerama, u društvu cigarete i čaše. A onda je postao otac dva dečaka... “Nisam izašao u provod, oooh, godinama. Uz posao, decu i moj život, jednostavno ne razmišljam o provodu. Znam da ljudi to nisu očekivali da čuju ali više se ne vrti sve samo oko mene.”

Majk Tajson

Poznat po svojim grubim istupima u javnosti, šampion teške kategorije u boksu, potpuno se otopio i smekšao. Kada je u društvu sa svojom decom, toliko je nežan i pažljiv da je teško povezati ga sa čovekom koji je rivalu odgrizao uvo i kome je dijagnostikovan bipolarni poremećaj.Kada je pre par godina tragično izgubio svoju četvorogodišnjućerku i imao problem sa alkoholom i novcem, ovaj “Gvozdeni čovek” je izjavio: “Slomljen sam, ali imam divnu ženu koja brine o meni. Bankrotirao sam i potpuno sam slomljen, ali sam srećan. Ja ne zaslužujem ovakvu ženu i ovakvu decu! Veoma sam zahvalan!”

Robi Vilijams

Život planetarno popularnog pevača nekada se svodio na turneje, divlji način života, drogu i alkohol, zbog čega je dva puta odlazio na rehabilitacije i odvikavanja. Ali, ćerka Teodora i sin Čarlton Valentin potpuno su promenili smisao njegovog života. Za svoju decu on kaže: “Gledate u univerzum i univerzum gleda vas!”

Džej Zi

Iako je slavu stekao zahvaljujući tekstovima o prodavanju kokaina i pucanjavama, za ovog repera život je ispisao potpuno drugačiju priču. Danas on je potpuno zavistan od svoje ćerkice Blu Ajvi. “Za mene raj izgleda kao osmeh moje ćerke! Pakao je kada vam vaše dete nedostaje više od tri minuta”, tvrdi suprug pevačice Bijonse.

Sajmon Kauel

Pre nego što je dobio sina Erika, često smo imali priliku da ga vidimo kako se, u društvu dama u bikiniju, smeši sa veličanstvenih jahti. Međutim, njegove fotografije sada su drugačije... “Nikada nisam razmišljao o očinstvu, niti da bih posebno želeo da postanem tata, ali sada obožavam tu ulogu! Ništa ne može da me nasmeje kao Erik! Pronašli smo se jer, ustvari, volimo iste stvari: Dizni filmove i pse!”

Džoni Dep

On je glumac čije se obožavateljke širom sveta broje u milionima, a među kojima su i veoma poznate i lepe žene! Ali je, ovaj poznati glumac, nakon što je postao otac, shvatio šta mu je zaista važno: “Ponosan sam što mogu da kažem da učim od svoje dece i da je to jedina stvar u životu u kojoj želim da budem zaista dobar!”

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:Moderni očevi aktivno učestvuju u odgajanju dece

Postaćeš tata! Reakcije budućih očeva na srećnu vest (VIDEO)

Bezgranična ljubav jednog oca: Šta biste sve učinili za sreću svog deteta (VIDEO)

Otac i ćerka - odnos pun ljubavi i poštovanja

Roditeljstvo: Kako to rade mame, a kako tate? (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track