Ovo je pet najvećih neprijatelja ženskih grudi!
Foto: Reuters

Da ne vise

Ovo je pet najvećih neprijatelja ženskih grudi!

Žena -
Godine i stil života najviše utiču na izgled ženskih grudi, ali ako već ne možemo da zaustavimo starenje, barem možemo da eliminišemo njegove najčešće uzroke

Loše vesti za lepši pol. Jedno istraživanje sprovedeno u Kaliforniji pokazalo je da grudi stare dva do tri puta brže od ostatka našeg tela.

Godine i stil života najviše utiču na izgled ženskih grudi, ali ako već ne možemo da zaustavimo starenje, barem možemo da eliminišemo njegove najčešće uzroke.

1. PušenjeZbog pušenja koža gubi elastičnost i brže stari što će se prvo primetiti na grudima, a zatim na licu.

2. Sulude dijeteAko si jedna od onih žena koja celi život provode na jo-jo dijetama, tvoje grudi sigurno pate. Kada se u kratkom roku izgubi veliki broj kilograma, grudi počinju da vise, a pitanje je da li će se ikada vratiti na prvobitni oblik, čak i kad se udebljaš… Mršavi zdravo i postepeno.

4. Pogrešni grudnjakAko krope i naramenice ne pružaju adekvatnu podršku tvojim grudima, bile one male ili velike, to će uticati na njihov izgled pa se itekako isplati uložiti novac i vreme u pronalazak nekoliko dobrih brushaltera, prenosi Index Rogue.

5. Intenzivno vežbanjeDok su intenzivne kardio vežbe odlične za tvoj struk – baš i ne pomažu da grudi izgledaju dobro. Ukoliko se bavite vežbanjem koje uključuje puno skakanja, dobar sportski grudnjak je must have!

(mojportal.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track