ISPOVEST: Iza ove venčanice krije se najtužnija priča!
Foto: Instagram

Nije dočekala da u njoj neko kaže Da

ISPOVEST: Iza ove venčanice krije se najtužnija priča!

Žena -
Jedna venčanica pojavila se na sajtu za prodaju odeće "eBay". Ali to nije obična haljina, ona simbolizuje porušene snove, neispunjena očekivanja, i liči na tužni podsetnik onoga što je moglo da bude, a nije se desilo

"Odbačena haljina koja žudi za večnom ljubavlju i venčanjem", tim rečima je označenja prodaja venčanice.

Kad je dizajnerka Diana von Furstenberg kreirala čipkanu haljinu verovatno je imala na umu osmeh, venčanje i ljubav. Ali nekad se taj niz prekine.

Haljinu je jedna devojka odabrala kako bi u stilu šezdesetih bila glavna zvezda na venčanju u Njujorku. Sve ono što se nakon te želje desilo, ova bivša nevesta napisala je u pismu. Kupcima se u njemu ne obraća ona, već haljina. A kroz svaku reč može da se oseti tuga.

"Mislila je da sam ja haljina koja će joj izmamiti osmeh, i bila je pravu. Kad me je dobila, čuvala me je u kutiji kako me ne bi oštetila", piše u pismu. Zatim...

"Onda su se njih dvoje rastali. Držala me je u kutiji jer nije mogla da me gleda. Neprekidno sam je podsećala na ono što je moglo da se dogodi. I sad me prodaje. Ne mora da me kupi neka nevesta, može da to učini bilo ko, kako bih dobila dom koji zaslužujem", nastavlja se pismo.

Haljina je "samu sebe nahvalila": Ja sam iz limitirane kolekcije, i prvi put sam izašla iz kutije zbog ovog fotografisanja. Ko bi kupio haljinu u kutiji? Venčanica jedva čeka da je neko obuče. Nadamo se sa dobrim razlogom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track