(FOTO) Dečka joj na FB nazvali debelim, evo kako im je začepila usta!

Surova internet zajednica

(FOTO) Dečka joj na FB nazvali debelim, evo kako im je začepila usta!

Žena -
Kristofera su nazivali pogrednim imenima, rugali su se njegovom izgledu, debljini, Ešli to nije dozvolila

Ešli Stivens (21) postavila je na društvenoj mreži FB i Redit smešnu fotografiju sa svojim dečkom Kristoferom Ridom (21), jer je želela da se našali s njim. Međutim, ono što se potom desilo nateralo ju je da stane u odbranu svog voljenog.

Naime, komenari ispod slike su je iznenadili. Kristofera su nazivali pogrednim imenima, rugali su se njegovom izgledu, debljini. Fotografja koja je napravila pravu buru na internetu napravljena je na svadbi gde je Ešli uhvatila bidermajer. Njen dečko je sedeo pored nje i napravio je zabrinutu facu, dok ga Ešlin otac gleda popreko.

She caught the bouquet... And I'm in trouble.

"Dozvolite da vam kažem nešto, osvojila sam džekpot sa Kristoferom. Možda nema savršeno izvajane mišiće, kao što svet govori devojkama da traže, ali zašto je to uopšte bitno kada pokušavate da nađete nekoga s kim ćete provesti ostatak života? Misli o svemu i strpljiv je, uvek mi pokazuje da me voli i najbolji mi je prijatelj. Volim ga onakvog kakav je i on mene voli ovakvu kakva sam. Ima razumevanja, pun je ljubavi i humora, a to je prava retkost ovh dana", piše mlada Ešli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track