(FOTO) ZAGREVANJE PRED EXIT: Evo kako se puni energija za poslednje veče
Foto: Aleksandra Vrbica

Oduševljeni lepotama srpske Atine

(FOTO) ZAGREVANJE PRED EXIT: Evo kako se puni energija za poslednje veče

Exit 2018 -
Dok neki imaju snage i za frizbi, drugi spavaju pod otvorenim nebom u Dunavskom parku, nesvesni znatiželjnih pogleda slučajnih prolaznika

NOVI SAD - Stranci koji su povodom Egzit festivala došli u Srbiju, oduševljeni su lepotama "srpske Atine", a mnogi od njih preko dana uživaju u Dunavskom parku.

Društvo sa fotografije se dosetilo i ponelo frizbi da prekrate vreme do odlaska na Petrovaradinsku tvrđavu i dobrog provoda uz omiljenu muziku. U centralnom novosadskom parku, prirodnoj oazi mira, oporavljaju se od prethodne burne noći i skupljaju snagu za poslednje veče ovogodišnjeg festivala.

Ima i onih kojima ipak nije ni do kakve fizičke aktivnosti, pa su spas od vrućine i umora našli u hladovini ovog parka.

Ne smeta im što spavaju pod otvorenim nebom, niti su svesni znatiželjnih pogleda slučajnih prolaznika.Zanimljivo je i u obližnjoj Zmaj Jovinoj ulici, koja je ukrašena zastavama sa likovima Egzitovih hedlajnera.Tu se u toku dana stranci odmaraju uz kafu i piće, dok se ugostitelji trude da im boravak u kafiću bude što prijatniji.

Inače, danas se završava 15. Egzit festival, a zvezde večeri će svakako biti Capital Cities i Faithless koji nastupaju na glavnoj bini.

Aleksandra Vrbica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track