Ovako se prave najukusnije krmenadle iz rerne
Foto: Shutter

Za gurmanski užitak

Ovako se prave najukusnije krmenadle iz rerne

Žena -
Želite krmenadle koje nisu tvrde, suve i žilave? Evo kako da ih pripremite na pravi način

Predstavljamo trikove će vam pomoći da pečene krmenadle budu vaš kulinarski adutKrmenadle najpre držite u marinadi i to od 15 minuta pa do nekoliko sati, u zavisnosti od toga koliko vremena imate.Kada su krmenadle marinirane, stavite tiganj ili pleh u rernu i zagrejte do 200 C. Meso prosušite papirnim ubrusom, premažite maslinovim uljem, posolite i pobiberite.Pažljivo iz rerne izvadite vruć tiganj ili pleh, poređajte krmenadle i propržite na šporetu samo s jedne strane oko 3 minuta. Nakon toga okrenite krmenadle i odmah ih stavite u zagrejnu rernu. Pecite na 200 stepeni 6-10 minuta.Ispečene krmenadle prebacite na tanjir i prekrijte aluminijumskom folijom. Držite tako prekriveno meso još oko 5 minuta i zatim poslužite.Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusaSA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:Kako da ispečete savršen pomfrit u rerniMarinada za svinjske krmenadleKako da napravite savršene ćufteĆufte u paradajz-sosu6 grešaka u pripremi svinjskih krmenadli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track