DEMI MUR LETUJE U HRVATSKOJ: Ostavila napojnicu o kojoj priča celi region!
Foto: Profimedia

Nigde joj ne daju mira

DEMI MUR LETUJE U HRVATSKOJ: Ostavila napojnicu o kojoj priča celi region!

Pop kultura -
Uz račun priložili su i fotografiju na kojoj su Demi, njene ćerke i njihovi prijatelji za stolom, ali zbog brojnih negativnih komentara, restoran je objavu ubrzo izbrisao

Demi Mur sa ćerkama uživa u Hrvatskoj! Slavna glumica stigla je sa ćerkama Rumer, Talulom i Skaut u Dubrovnik, nakon čega su se uputile na Hvar gde su u kasnim satima uživale na večeri.

Restoran u kom su boravile objavio račun na kom se vidi ime slavne glumice, iznos računa, napojnica, kao i njen potpis. Napojnica je bila oko 65 evra.

Uz račun priložili su i fotografiju na kojoj su Demi, njene ćerke i njihovi prijatelji za stolom, ali zbog brojnih negativnih komentara, restoran je objavu ubrzo izbrisao.

"Stigli su jako kasno, jedan sat nakon ponoći. Glumica je uslužena standardno, kao i svaki naš gost. Znali smo dan prije da će doći i potrudili smo se da joj osiguramo diskreciju. Večerala je u društvu kćeri i nekoliko prijatelja, a potom su se svi zajedno ukrcali na brod koji ih je čekao ispred i isplovili", rekao je za vlasnik restorana u kojem je Demi Moore večerala.

Mnogi komentatori smatrali su da objavom računa, restoran ruši privatnost porodice, te da na taj način sebi prave antireklamu. U istom restoranu, pre dve godine večerali su i Vladimir Kličko i njegova verenica, američka glumica Hajden Panetier, koji su se tom prilikom i fotografisali s osobljem restorana.

dubrovački.hr/index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track