DOK ČEKAJU PORUKU: Žene prolaze kroz nekoliko emotivnih faza
Foto: Profimedia

Prava mala drama

DOK ČEKAJU PORUKU: Žene prolaze kroz nekoliko emotivnih faza

Žena -
Momci su na početku veze obično fokusirani na sadašnjost, dok o budućnosti i sledećim viđanjima ne govore mnogo. Zato žene (bespotrebno) prožive pravu malu dramu dok se on ponovo ne javi

Nakon prvog sastanka, kada još ne poznajete dovoljno momka s kojim ste u fazi "muvanja", normalno je da vam se svašta mota po glavi.A momci su na početku veze obično fokusirani na sadašnjost, dok o budućnosti i sledećim viđanjima ne govore mnogo. Zato žene (bespotrebno) prožive pravu malu dramu dok se on ponovo ne javi ili ne odgovori na njenu poruku.

A to, otprilike, izgleda ovako…ČekanjeNe, pa nisam ja neka očajnica. Definitivno je on taj koji mora da napravi prvi korak. Sačekaću još malo.Čekanje i pretnjaNi danas se nije javio… Ok, sačekaću još do kraja dana. Ako ne pošalje poruku, brišem njegov broj.OtpisivanjeZnaš šta? Nemam ja ni vremena ni živaca za ovo. Da je hteo, javio bi se… Niko neće tako da se igra sa mnom. On je kod mene završio!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

CinizamKoji seljak! Mogao je bar da pošalje bilo kakvu poruku i kaže šta mu se nije svidelo, a ne ovako. Bar bi ispao gospodin u mojim očima.KonstatovanjeNije lud da me odmah zove da se opet vidimo pa da ispadne kao da je "odlepio" za mnom.Nalaženje opravdanjaSigurno je zauzet oko onog projekta o kom je pričao na sastanku. Ni meni ne bi bilo do dopisivanja i izlazaka da imam važne obaveze.I još opravdanja…Garant smišlja neku dobru poruku… Nije lud da mi napiše ono glupo "ćao, šta ima?" Hoće da smisli neku foru.PreispitivanjeMožda bi trebalo ja prva da napišem nešto. Ili da ga pozovem?Nek ide život…Ma, svi su isti, gde je ono vino?OduševljenjeJao, gle, javio se! Bože, koliko je divan! Znala sam da će se javiti!

(Novi.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track