(FOTO) NIJE MOGLA DA JE OSTAVI: Posle porođaja pala u komu, umirala je, a onda su joj doneli ćerkicu
Foto: Printskrin

Jači i od smrti

(FOTO) NIJE MOGLA DA JE OSTAVI: Posle porođaja pala u komu, umirala je, a onda su joj doneli ćerkicu

Žena -
Šeli En je posle hitnog carskog reza pala u komu. Doktori nisu uspeli da je probude, a medicinska sestra na grudi joj je stavila tek rođenu ćerku

Beba Rejlen je probudila svoju majku iz kome, ubeđen je tata Džeremi (35). Šeli En (24) je pre godinu dana morala na carski rez. Ali u njenom telu stvorio se krvni ugrušak i doktori su je stavili u veštačku komu. Kasnije su je pokušali probuditi no bezuspešno.

"Doktori su pokušali sve što su mogli, ali izgleda da je Šeli izgubljena", priča njen suprug. Medicinska sestra došla je tada na ideju da Šeli na grudi stavi njenu tek rođenju i zdravu ćerkicu.

"Nadao sam se da je Šeli još ovde s nama i da će osetiti bebu i da će se probuditi", rekao je Džeremi. Doktori su bili protiv i smatrali su da Šeli mora sama da se bori, ali je medicinska sestra bila uverena da će se Šeli probuditi kada čuje svoju bebu kako plače.

Mala Rejlen je u početku bila tiha i spavala je. Probudili i tada je ispustila glas. U tom trenutku na monitoru je skočio Šelin puls.

Beautiful site - Rylan Grace having mommy time this morning at the rehab hospital!! I love these 2 girls so much. I am...

Posted by Lisa Carol Adams on Среда 24. септембар 2014.

"Plač naše ćerke je Šeli pretvorio u borca. Spasao joj je život", uveren je Džeremi. Posle toga je trebalo još nekoliko nedelja da doktori njegovu suprugu potpuno probude iz kome. Danas nema nikakvih problema ni komplikacija. Ćerkica danas ima godinu dana, a Šeli je na Fejsbuku napisala: Pre godinu dana borila sam se za život. Danas imam zdravu ćer i Bogu zahvaljujem na tome.

Baby girl's first 4th of July! She does not seem too impressed by her parents trying to make her look at the camera and smile..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track