ISPOVEST KOJA ĆE ŽENAMA OTVORITI OČI: Penis mu je bio veličine mog palca, a onda je...
Foto: Profimedia

Nije sve u veličini

ISPOVEST KOJA ĆE ŽENAMA OTVORITI OČI: Penis mu je bio veličine mog palca, a onda je...

Žena -
Ljubio se savršeno, i ljubio me je satima, i pripremila sam se na to da će nam seks biti savršen

Penis mu je bio veličine mog palca. Bilo sam zgranuta, nikada nisam videla tako mali penis. Da se nisam toliko zaljubila u njega, sigurno bih odbila seks, i napravila najveću glupost u životu. Da, taj mikropenis mi je priuštio najbolji seks!

Moje prvo seksulano iskustvo je bilo sa dečkom koji je imao penis prosečne veličine. Tada i nisam znala za bolje, niti gore, tako da je bilo potpuno prihvatljivo za moja poimanja. Zatim sam imala iskustvo sa dečkom koji je imao ogroman penis, i to mi je bilo sasvim u redu. Nisam znala da li ću moći sa njim da izađem na kraj, ali sam se sasvim fino pokazala, i od tada je svaki drugi izgledao malo. Da, do tada. Onda je usledilo zaista neprijatno iskustvo, i to sa dečkom za kojim sam odlepila.

Pametan, lep, zgodan, duhovit, on je jednostavno bio sve što je meni potrebno. Ljubio se savršeno, i ljubio me je satima, i pripremila sam se na to da će nam seks biti savršen. Već posle prvog dodira sam ga želela, ali smo otpočeli vezu s pregršt romantičnih momenata, koji su se nizali i nekako je bilo kul da odložimo vođenje ljubavi baš do tog pravog momenta. Htela sam sve da se poklopi, da bude savršeno. Da, dođosmo i do toga. Otišla mi je cimerka na more, prazna gajba, nabavila sam sve potrebne rekvizite, sveće, popalila mirišljave štapiće, stavila lubrikant nadohvat ruke, obukla seksi veš.

To je to. Sedim, gorim i čekam. Evo ga. Čujem zvono, otvaram, ulazi, ljubimo se, skida mi majicu, želim ga više nego ikada. Ljubi me po vratu, miluje po grudima, skida mi šorts, hvatam ga za međunožje... Paf. Seksulno raspoloženje opada naglo. On ima mikropenis! Bila sam u šoku, došlo mi je da zaplačem. Penis mu je bio veličine mog palca. Bilo sam zgranuta, nikada nisam videla tako mali! Da se nisam toliko zaljubila u njega, sigurno bih odbila seks, i napravila najveću glupost u životu. Da, taj mikropenis mi je priuštio najbolji seks ikada! Nikada mi na pamet ne bi palo da ću uopšte tolicno "to" i osetiti, piše Dnevno.rs.

Da se ne lažemo, sam čin "ulaska" i nije bio nešto, ali je zato oralni seks bio savršen. Nakon te vrtoglave pripreme, uvek bih bila toliko napaljena da je njegova veličina bila sporedna, ali i sasvim dovoljna. Zato devojke, morate da probate da biste znale da li vam godi ili ne.

Zaboravite na predrasude, prepustite se uživanju, možda ćete i vi doživeti da izgovorite: „Veliki, pomerite se, obožavam mali penis”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track