DEVOJČICA (11) PISALA DEDA MRAZU: Molim te, ništa mi ne treba, samo pomozi mojoj mami!
Foto: Profimedia

Deca znaju koje su prave životne vrednosti

DEVOJČICA (11) PISALA DEDA MRAZU: Molim te, ništa mi ne treba, samo pomozi mojoj mami!

Žena -
Bobi-Me Čalk (11) kao i većina druge dece pisala je pismo Deda Mrazi Božićnjaku u kojem moli da joj pokloni jedan uistinu važan poklon...

Ona je, naime, kao i većina druge dece pisala je Deda Mrazu u kojem moli da joj pokloni jedan uistinu važan poklon. Iako bi mnogi pomislili da devojčica traži novu igračku ili majičicu njena želja potpuno je drugačija.

Ove godine Bobi je za Božić poželela samo jednu stvar, a to je lek za njenu majku koja boluje od Kronove bolesti.

"Dragi Deda! Molim te, podari mojoj mami bolji život i omogući joj da se ne oseća loše celo vreme. Zaista ću to znati da cenim. Molim te! Učini sve da joj život bude lakši, zaista boli kada je gledam kako pati, zato te molim da to učiniš. Da imam pravo na samo jednu želju na celom svetu, ta želja bila bi pomoći", piše u dirljivom pismu devojčice.

Njenu majka Debi potpuno su preplavile emocije kada je pročitala pismo.

"Nisam mogla da verujem, učinila me ponosnom što sam njena majka", rekla je Debi koja od Kronove bolesti boluje već devet godina, piše Metro.

Pismo je odmah postavila na svoj Facebook profil.

"Moja ćerka sinoć mi je dala pismo da ga pošaljem Deda Mrazu. Mislim da treba da ga podelim sa vama. Bila sam potpuno iznenađena jer smatram da sam uvijek hrabra i da dobro prikrivam svoju bolest, ali pored nje očito ništa ne može proći neprimećeno. Volim je", napisala je ponosna majka.

"My daughter gave me her letter to post to Santa last night and I thought I'd share it with you guys. I was a little bit...

Posted by Crohn's and Colitis UK on петак 13. новембар 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track