ISKRENA ISPOVEST ČARLIJA ŠINA: Hteo sam da se ubijem kad sam saznao da imam HIV, ali...
Foto: Profimedia

Vest koja trese šou biznis

ISKRENA ISPOVEST ČARLIJA ŠINA: Hteo sam da se ubijem kad sam saznao da imam HIV, ali...

Pop kultura -
Čarli Šin je otkrio u intervjuu da je pozitivan na virus HIV. On se javnosti obratio otvorenim pismom u kojem je objasnio kako se osetio kada je saznao da je bolestan.

"Vesti su bile kao da me je mula ritnula u dušu. Registrovao sam te strašne reči i pokušao da ubedim sebe da sam na silu uvučen, zatvoren, vezan u nekom alternativnom rijaliti programu ili košmaru, ali realnost je bila poptuno suprotna. Imam HIV i to je bilo... Istina", piše u otvorenom obraćanju glumca.

"Profesionalno nepoverenje, karmička konfuzija, bes i sram vodili su u trenutnu, ali pogubnu, bez dna i iscrpnu zaloupotrebu supstanci i alkohola. To je bio moj put samoubistva. Problem je bio što sam zaboravio da sam previše jak za takav kukavički odlazak. Nisam propustio ni mrvicu leka, dozu, ni kapljicu medakementa i ubrzo su moji vitalni znaci postali neprepoznatljivi. Kao i sa svakim izazovom u mom životu, opet sam bio pobednik i razbijao sam bolest. Moj medicinski tim je samo mahao glavama u neverici kada su analize krvi pokazale da se visrus povlači", ispričao je Šin.

"Moji dani ludovanja su iza mene. Dani filantropije su ispred mene. Ne prihvatam moje stanje kao prokletstvo, već kao priliku i izazov. Priliku da pomognem drugima. Izazov da budem bolji", reči su glumca.

(Entertainment)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track