ISPOVEST - UPOZNALA JE ČOVEKA SNOVA NA FEJSBUKU: Sve dok nije dobila ovu šokantnu poruku!
Foto: Ilyke.com

Pazite se!

ISPOVEST - UPOZNALA JE ČOVEKA SNOVA NA FEJSBUKU: Sve dok nije dobila ovu šokantnu poruku!

Žena -
Pazite se sa kim se zabavljate, koga upoznajete i šta taj neko krije? Ova mlada devojka napravila je sebi veliki problem u životu jer je čovek njenog života krio užasnu tajnu.

Ona sada na internetu traži pomoć i savet, ispričala je svoju priču i ne zna šda da radi nadalje. Ako imate neki savet za sve one koji su napravili ovakvu grešku, pišite nam u komentarima.

"Imam 19 godina i zabavljam se sa jednim momkom od avgusta prošle godine, upoznali smo se u lokalnom pabu, gde izlaze studenti, on je imao 32 godine, ali je izgledao kao da ima 21, pomislila sam da je jako zgodan. Izgledao je kao jako fin tip."

"Naša veza bila je dobra, do sada, sinoć mi je preko Fejsbuka rekao da je oženjen i da je oženjen od aprila prošle godine, da ima sina od dve godine i da želi da ostavi ženu zbog mene, rekao mi je da joj je saopštio da ne želi da bude u braku i da ima decu, forda i hipoteku, izbacio ih je iz kuće i sada želi da se ja uselim sa njim."

Kajanje"Osećam se jako neprijatno što sam izlazila sa oženjenim muškarcem toliko dugo, naša veza postala je ozbiljna, imali smo odnose, pa čak i na zadnjem sedištu auta, u njegovom stanu! Ne znam šta da mislim, šta da radim, kako da reagujem u ovoj situaciji?"

Šta da radim?"Rekao mi je da je ostavio, ali da ona to neće da prihvati. Još gore, on živi u istom kraju kao i ja. Šta devojka kao ja da radi?"

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track