DEVOJČICA JE ĆUTALA 3 GODINE: Kada je progovorila šokirala je roditelje ovim!
Foto: Ilyke

Postoji izlaz

DEVOJČICA JE ĆUTALA 3 GODINE: Kada je progovorila šokirala je roditelje ovim!

Žena -
Postoje neke stvari u životu koje ne izgledaju da će uspeti na prvi pogled, ali do kraja dana, uvek postoji izlaz. Koko Bredford izgleda da je pronašla svoj.

Ova devojčica od 5 godina počela je da priča sa 2 godine i postepeno je prestala da govori, prestala da čini svaki kontakt očima ili bilo koju drugu vrstu komunikacije. Uz pomoć terapije primenjenih analiza ponašanja, Koko je konačno rekla svoje prve reči, imajući najneviniji zahtev...tražila je tost!Ovo je Koko. Ona ima 5 godina i autistična je. Kada je počela da priča sa 2 godine, ona je odjednom prestala i posle 3 godine tišine, napokon je progovorila.

Njena majka Rejčel Bredford se priseća:"To je bio zaista magičan trenutak - to je bila prva stvar koju je rekla za tri godine."

Bredford porodica sadrži gospodina i gospođu Bredford zajedno sa njihovo 5-oro dece, El (22), Bjanka (28), Čelzi (25), Oukli (8) i Koko (5). I te tri godine bile su jako teške za celu porodicu.

"Koko je pričala sa 26 meseci ali nije imala više od dve tri reči u rečenici", rekla je gospođa Bredford. Ali njen govor je jednostavno nestao i ona je prestala i da se odaziva i na svoje ime. "Mogli ste da vidite koliko je frustrirana. Pokušali smo sa terapeutom za govor, ali poslednje dve godine bile su strašne. Mogli ste da vidite koliko je postajala ljuta na samu sebe."

Njena majka je nastavila, "Delovala je jako zadovoljno sobom i skakala je okolo i samo je govorila "Hoću još tosta"!

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track