DANICA KARIĆ O ANĐELIMA: Ne postoje male stvari za njih, oni otklanjaju sve strahove!
Foto: Dragan Kadić

Anđeoski terapeut

DANICA KARIĆ O ANĐELIMA: Ne postoje male stvari za njih, oni otklanjaju sve strahove!

Žena -
Svi imamo svoje anđele, kaže Danica Karić. Iako je i kao mala verovala u njih, pre nekoliko godina je, u jednoj meditaciji, prvi put i videla svog anđela.

Prvi susret sa svojim anđelom je za Danicu Karić bio toliko intenzivan da je počela da čita sve što postoji o njima, da se raspituje gde može svoje znanje da proširi, kako da nauči da komunicira kad god poželi…

Danas je sertifikovani anđeoski terapeut, čitalac anđeoskih karata, završila je obuku kod čuvene Doren Virtju, doktora psihologije i osnivača Angel Therapy (Terapija uz pomoć anđela).

Koji vam je najvažniji savet dao vaš anđeo?Najvažniji savet je da će sve doći kada je spremno i da se opustim i budem strpljiva. Ali, iskreno, najlepše od svega je koliko su mi njihovi saveti, jer mi nemamo samo jednog anđela, korisni u svakodnevnom životu.

Kako ljudi mogu da nauče da komuniciraju sa anđelima?Ima raznih tehinka. To je rad u kom uživam! Da pomognem ljudima da otkriju svoj dar, da ih čuju, vide, osete ili da prosto znaju da su pored njih - to su četiri načina da se komunicira sa anđelima. Kada otkrijete svoj dar, onda samo treba vežbati kako bi ga razvili i usavršili.

Da li od anđela možemo da tražimo pomoć u bilo kojoj situaciji?Često mislimo da ne bi trebalo da tražimo pomoć za "male" stvari… Verujte: ne postoji mala stvar za anđele. Oni su tu za vas 100 odsto i žele i mogu da vam pomognu! Najbitnije je da je to za vaše najviše dobro i dobrobit svih oko vas. To je uvek moja molitva, uvek tražimo da to bude za naše najviše dobro.

Pričali ste na jednom predavanju o tome da bi trebalo da naučimo da se svakog jutra podignemo na višu vibraciju. Kako?

Kada se probudimo, lakše je da ispoštujemo sebe i nađemo način da budemo na višoj frekvenciji. Teže je, kada već imate iskustva u toku dana, ponekad teška, neprijatna, da to promenite. Ujutru nam je frekvencija netaknuta… lakše je da sebe inspirišemo pozitivnim mislima i muzikom, knjigom, šta god vam prija i da na taj način podignemo svoju vibraciju. Meni je najlepše i najlakše da se, dok sam još pospana u krevetu, zahvalim Bogu na mom divnom životu, mom telu, zdravlju, krevetu, jastuku… Kako je divna moja soba, kako je lepa boja zidova, kako je lepo imati tako mekan jastuk, kako je lepo čuti cvrkut ptica… šta god to bilo.Naravno, nekima će biti potrebno nekoliko dana, nedelja da to urodi plodom i da zaista osete razliku u svojoj vibraciji. Sa Bogom je sve lakše i lepše.To je još jedan divan način, vrlo lak, da pomislite na Boga. Pomislite na sve to što je On stvorio. Na ptice, drveće, cveće, muziku, lepotu oko vas, bebe, pse… šta god vam se sviđa ili volite. Uvek ćete nešto naći za sebe. A, ako je neko vrlo povređen i ne može da nađe ništa što mu prija, dovoljno je samo da se preda. Da kaže: Ok, nije sve kako želim, tužan/na sam. Bože, anđeli, pomozite mi. Ne moram sve da znam odmah, ne mora sve da se promeni odmah… samo mi pomozite da nađem neku sreću danas, da vidim neku lepotu u ovom danu.

http://antistresvodic.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track