Najnovije vesti

NARODNI LEK PROTIV EŠERIHIJE: Evo kako da se rešite ove naporne bolesti
Foto: Profimedia

Teško je izlečiti

NARODNI LEK PROTIV EŠERIHIJE: Evo kako da se rešite ove naporne bolesti

Žena
Ešerihija koli normalan je stanovnik debelog creva.

Tu je locirana u našem organizmu, čak i korisna jer sprečava razmožavanje drugih patogenih bakterija. Problem koji se često dešava je da se pojavi na drugim mestima u organizmu i jako je teško izlečiti.

 

Najčešće se pojavljuje u mokraćnim kanalima gde izaziva upale koje mogu postati hronične ukoliko se ne leče. Mokraćni kanali nisu jedino mesto jer ešerihija može izazvati infekcije, upale i druge probleme i u probavnom traktu a bilo je slučajeva konjuktivitisa izazvanih ešerihijom koli.

U narodu postoji nekoliko lekova kojima možete da pokušate da rešite ovaj problem.

 

Za lek su vam potrebni:

 

Domaće belo vino 1 l (domaće kako bi bilo bez hemikalija i dodataka)

 

3-4 grančice ruzmarina (najbolje ako ima mladih izdanaka na sebi)

 

beli luk 2 glavice

 

Beli luk isećete na sitne komadiće, dodate u vino i ubacite ruzmarin. Ostavite da sve odstoji u staklenoj boci 10 dana na sobnoj temparaturi. Povremeno promućkate bocu.

 

Nakon toga možete početi koristiti napitak. Nakon što otvorite ponovo bocu posle stajanja držite je u frižrideru. Odrasli koriste 1 supenu kašiku a deca jednu čajnu kašikicu svako jutro na prazan stomak.

 

Lek se uzima 40 dana nakon čega se pravi pauza a nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz urinarnog trakta. Ruzmarin odlično deluje i protiv drugih bakterija te ukoliko ne možete da se rešite drugih vrsta upornih bakterija možete probati sa ovim lekom.

 

Postoje pozitivna iskustva u tretiranju stafilokoka, streptokoka ali i kandide.

 

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(kucnilekar.com)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...