(FOTO) ŠMINKOM PROTIV BOLOVA: Pogledajte kako izgleda glamurozan porođaj
Foto: Printskrin/Instagram

O njoj mediji ne prestaju da bruje

(FOTO) ŠMINKOM PROTIV BOLOVA: Pogledajte kako izgleda glamurozan porođaj

Žena -
Profesionalna šminkerka Alaha Madžid koristila je svoj talenat za ulepšavanje protiv porođajnih bolova. Zahvaljujući glamuroznoj šminki ona je ponela titulu najlepše porodilje.

Alaha je na Instagramu objavila nekoliko slika na kojima se šminka neposredno pre rađanja svoje ćerki Sofije Alaje Karimi zbog čega je postala pravi fenoment. Malo koja žena se u takvoj situaciji odluči na šminku.

A photo posted by @makeupbyalaha on Mar 7, 2016 at 3:08pm PST

"Pre tri nedelje ležala sam na porodiljskom stolu, šminkala se i čekala da se pojavi moja princeza. Da šminkala sam se dok sam se porađala", rekla je Alaha.

A photo posted by @makeupbyalaha on Mar 7, 2016 at 3:33pm PST

Za vreme kontrakcija pravila je pauze i sa šminkanjem nastavljala kada bi prošle. U bolničku torbu je spakovala omiljene kozmetičke preparate kao šminku kako bi bila ful sređena dok svoju princezu donosii na svet. Alaha tvrdi da je ponela samo osnovne stvari i da je većinu ostavila kod kuće. Na slikama koje je okačila na Instagram mogu se videti palete šminke, četkice, stalak i ostala prateća oprema.

A photo posted by @makeupbyalaha on Mar 12, 2016 at 3:32pm PST

Alaha je ovim potezeom skrenula pažnju na sebe, pa tako o njoj bruje svetski mediji, jer retko kojoj budućoj majci bi šminkanje palo na pamet kada krenu kontrakcije.

A photo posted by @makeupbyalaha on Mar 17, 2016 at 7:49am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track