(VIDEO) NE PRESTAJE DA PLAČE DANIMA: Plastične operacije je unesrećile za ceo život!
Foto: PS You Tube

Htele da budu lepe

(VIDEO) NE PRESTAJE DA PLAČE DANIMA: Plastične operacije je unesrećile za ceo život!

Žena -
One su htele da budu lepotice, a kada su videle kako su unakažene svet im se srušio

Ove žene su bile prirodne lepotice, ali su odlučile da budu još lepše. Međutim, plastična operacija je od njih napravila čudovišta.Takvu priču ima model Prisila Kaputa čiji dečko je plastični hirurg. On sam je priznao da je od nje napravio rugobu i da je potpuno uništio njenu lepotu.Prisila je izjavila da je plakala kada je videla na šta liči posle operacije, pa se sada nada da će njena priča da opameti žene širom sveta koje žele da odu "pod nož".

Ne podležu plastičnim operacijama samo žene. Naime, jedan muškarac je otišao na "ulepšavanje" nosa nakon razvoda u želji da izgleda lepo, međutim, nakon 22 operacije on je završio sa slamkom u nosu jer doktori više nisu mogli da spasu mrtvo i oštećeno tkivo.

Donatela Versaće je poznata kreatorka i predstavnica Versaće bogatstva, savršen je primer loše plastične operacije. Ona je želela da izgleda neverovanto lepo, ali to nikad nije postigla. Danas je živi dokaz da oplastična operacija može da naškodi više nego što može da pomogne.

Pogledajte još sličnih primera u videu:

Stil Plastični hirurg se učio na ćerkama: Operisao im grudi i nos, postale njegova reklama! (VIDEO) U 90. godini ima lice duplo mlađe žene: Ovako izgleda majka čuvene pevačice! (FOTO) Poroci i godine ih upropastili: Ove zvezde su potpuno propale! (VIDEO) Do lepote po svaku cenu: Žena (56) opsednuta silikonima, evo šta je napravila od sebe! Bila je nezadovoljna svojim nosem: Dobila novi izgled za 5 minuta, bez operacije! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track