(FOTO +18) NJENE OBLINE NIKADA NISU BILE IZAZOVNIJE: Plus sajz model osvanula kao od majke rođena
Foto: Printskrin/Instagram

Holivudske vesti

(FOTO +18) NJENE OBLINE NIKADA NISU BILE IZAZOVNIJE: Plus sajz model osvanula kao od majke rođena

Žena -
Ešli Grejem je probila led kao plus sajz model kada se pojavila na naslovnicama magazina koje su do tada uglavnom krsile mršave manekenke.

Ova put Ešli je golišava pozirala za muški magazin "Maksim" prilikom čega se fotkala u raznim seksi pozama. Na jednoj od fotografija, gole joj grudi prikrivaju ruke njenog supruga Džastina Ervina, a njena slika je za manje od 24 sata skupila više od 60 hiljada lajkova.

Ešli nije stidljiva i rado se slika u seksi izdanjima. Na njenom profilu mogu se videti brojne slike gde pozira u vešu, a za "Maksim" je izjavila da ima ambiciju da postane uspešna žena poput Džesike Albe i Džesike Simpson.

"Svoju popularnost iskoristile su kako bi stvorile privatni biznis, a to i ja želim postići", rekla je Ešli koja je trenutno najtraženiji plus sajz model na svetu.

Ona je do sada proizvela svoju liniju donjeg rublja u većim brojevima, a trenutno priželjkuje da bude voditelj emisije.

"Ako sam ja zaštitno lice raznolikosti tela, onda želim ući u živote mladih devojaka i uveriti ih da je svaka veličina lepa. Zato zaista želim svoju emisiju", otkrila ona, a ima i plan da razvije i svoj fitnes program kao i da napiše knjigu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track