NIKADA JE NEĆU POZVATI: Ćerka nestale žene pronađene posle 42 godine ne želi ni da je vidi!
Foto: Topratedviral

Bez srećnog kraja

NIKADA JE NEĆU POZVATI: Ćerka nestale žene pronađene posle 42 godine ne želi ni da je vidi!

Ludi svet -
Nakon više od 40 godina razmišljanja o tome da joj je majka mrtva, Temi Miler je dobila iznenađenje života ove nedelje kada je otkrila da joj je majka zapravo živa i živi pod drugim imenom 1.200 milja daleko. Ipak, ova priča nema srećan kraj...

Dok su istraživali slučaj, shvatili su da Gilespi-Miler (69), zapravo živi u Teksasu pod drugim imenom, rekli su u policiji."Zamalo da padnem sa stolice", rekla je Milerova."Bila sam u šoku."

Milerova kaže da je pozvala majku, ali žena joj je rekla da ne može sada da priča. "Bio je to razgovor koji je trajao manje od minute. Rekla je, zvaću te kada budem mogla da pričam", ali to je poziv za koji Milerova misli da se neće desiti."Nikada je više neću pozvati. Osećala sam se odbačeno iznova."Milerova kaže da još uvek prolazi kroz mnoštvo emocija jer je decenijama mislila da joj je majka mrtva, ali sada shvata da je samo odlučila da nestane."Ovo je kao da je ponovo oplakujem. Drago mi je što je živa, ali emotivno me boli to što znam da je bio njen izbor."

Prema Milerovoj, njena majka je vodila problematičan život, bila je alkoholičarka, suočila se sa smrću muža 1969. godine u saobraćajnoj nesreći, a bila je i silovana."Baka koja nas je odgajila, uradila je sjajan posao. Nije prošao nijedan dan a da nismo osetili njenu ljubav." Milerova kaže i da ne zna zašto ih je majka ostavila te 1974. godine."Uradila je ipak samo jednu dobru stvar, to što nas je ostavila baki, to je bila najbolja odluka koju je napravila." Kada joj je policija došla na vrata ona je rekla da ne razume zašto su tu, zašto me iko traži kada ja ovde živim već 20 godina, rekla je navodno njena majka policiji.

Milerova je razvedena majka troje dece, a odgajila je i četvrto koje pripada njenom dugogodišnjem partneru. Radi u Indijani kao knjigovođa i kaže da na neki način oseća olakšanje jer sada ima neke odgovore vezano za svoju majku."Živeću divnim životom jer sada znam da nije moja krivica. To je samo njen gubitak."

(Top rated viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track