BIVŠEM DEČKU SVOJE DEVOJKE NAPISAO PISMO: Frajeru, hvala ti što si je povredio!
Foto: Shutterstock

Hit na društvenim mrežama

BIVŠEM DEČKU SVOJE DEVOJKE NAPISAO PISMO: Frajeru, hvala ti što si je povredio!

Žena -
Većina mladića i ne želi da zna za bivše veze svojih devojaka, a ovaj mladić je njenom bivšem napisao pismo.

Ovaj veoma romantična priča postala je hit na društvenim mrežama i raznežila mnoge. Naime, internetom kruži romantično pismo koje je prenela popularna facebook stranica Love What Matters.

Osim onoga što u pismu piše, ljude širom sveta oduševila je činjenica ko ga je napisao - i kome!Naime, Marti je napisao pismo bivšem dečku svoje devojke:

''Muškarcu koji je pustio da ode od njega,Hvala ti. Hvala ti što si otišao iz njenog života, što si je ostavio. Hvala ti što si mi dao priliku da je volim, priliku da je učinim srećnom, da je zadržim kraj sebe. Hvala ti što si je povredio. Da nisi, ona ne bi naučila nešto vredno. Trudiću se da joj ja ne nanesem bol, jer me boli kad vidim da plače. Radiću sve stvari koje ti nisi znao, poput toga da budem tu za nju kad je usamljena, brinuću se da mi bude prioritet i da ne misli da mi je samo jedna od opcija, slušaću njene priče, kukanja i prigovaranja bez obzira na to koliko su bizarna ili uobičajena. Daću joj svoje vreme i pažnju čak i kad ih ne traži. Brinuću se za devojku koju ti nisi cenio. Voleću devojku koju si ti uzimao zdravo za gotovo. Učiniću sve da je zadržim kraj sebe. Voleću je takvu kakva jeste, podržavaću je u svemu šta želi da postane. Biću partner kakav ti nisi mogao da budeš. Biću muškarac koji nikad neće napraviti istu grešku, koju si ti napravio. Nikad je neću pustiti", napisao je zaljubljeni muškarac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track