ELTON DŽON OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Telohranitelju zavrtao bradavice i pipkao ga!
Foto: Profimedia

Podignuta optužnica

ELTON DŽON OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Telohranitelju zavrtao bradavice i pipkao ga!

Pop kultura -
Muzičar Elton Džon optužen je da je seksualno zlostavljao svog bivšeg telohranitelja

Elton je putem svojih advokata rekao da su ove optužbe neistinite i neosnovane, te da telohranitelj pokušava da iznudi novac koji nije zaradio.

Džefri Veniger, koji je radio za pevača od 2002. do 2014. godine, tvrdi da mu je Elton jednom prilikom, dok su bili sami u automobilu, stavio ruke u pantalone i da je pokušao da ga uhvati za genitalije. Njegovi advokati kažu da su se slični incidenti dešavali u više navrata, te da su se učestali nakon 2010. Veniger dodaje i da se opirao, ali da pevač nije odustajao.

On traži odštetu jer tvrdi da je bio u konstatnom strahu, kao da i dalje oseća posledice na svom umu i telu.

"Jednom prilikom mi je rekao da izvadim svoju "opremu" i kažem "pozdrav ujaku Eltonu", rekao je telohranitelj, koji je stalno pružao fizički i verbalni otpor, ali pevač ga je i dalje maltretirao.

"Znao mi je da zavrne i bradavice i nazivao me je zgodnim stvorenjem", piše u optužnici koja je ove nedelje podignuta u Los Anđelesu.

Elton Džon je odlučno odbacio optužbe svog bivšeg telohranitelja koji koji tvdi da ga je mužičar seksualno uznemiravao. Advokat Elton Džona je rekao da su optužbe Džefrija Viningera, inače odlikovanog policajca, "neosnovane i pokušaj da nezasluženo dobije još novca", prenosi AFP.

Još nije poznato koji iznos odštete on traži za "napad, seksualni napad i seksualno uznemiravnaje" kako je navedeno u tužbi. Elton Džon, čija je poslednji album iz februara prodat u 250 miliona primeraka jedan je od najuspešnijih muzičara u istoriji.

Foto Instagram
Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track