(RECEPT) ZA 30 DANA, SVA ODEĆA ĆE VAM BITI VELIKA: Dva sastojka i voda, najjači sagorevač masti!
Foto: Thinkstock

ODMAH GA SPREMITE

(RECEPT) ZA 30 DANA, SVA ODEĆA ĆE VAM BITI VELIKA: Dva sastojka i voda, najjači sagorevač masti!

Žena -
Važno je da poštujete pauze i broj dana koliko je dozvoljeno piti ovaj napitak, kao i da ga uvek konzumirate na prazan stomak

Kada vam se učini da ste sve probali i da je skidanje viška kilograma nemoguća misija, pravo je vreme da probate ovaj napitak od dva sastojka, piše Stil. Sa razlogom ga zovu čudo mršavljenja, jer ima neverovatan efekat i to već nakon mesec dana, piše Biljnaapoteka.info.Ova tečnost pomoći će vašem telu da se oslobodi viška vode, eliminisaće nadutost, razgraditi masne ćelije, podstaći bešiku na bolji rad i izbaciti toksine iz vašeg organizma.Što je od svega najbolje, sastojci su veoma jeftini, a za pripremu vam je potrebno svega 5 minuta, pa je ovaj napitak idealan čak i za lenje osobe, koje ne mogu da čekaju dugo da vide rezultate.

Sastojci: 1 limun, 60 g peršuna i 60 ml vode.Priprema: Iscedite sok iz limuna i iseckajte peršun. Stavite ih u šolju i preko prelijte vodu.Primena: Ovaj napitak uvek pijte na prazan želudac. Konzumirajte po jednu šolju dnevno tokom 6 dana, a zatim napravite pauzu od 10 dana, pa možete početi ponovo.Počnite odmah, a za mesec dana će vam trebati nova garderoba - sve će vam biti veliko!Pročitajte još na portalu Stil:Jedna kašičica uništava holesterol i salo: Očistite celo telo od masnoća!Salo odlazi i ne vraća se, rezultati već za 3 dana: Sok za kojim je poludeo Holivud! (RECEPT)Kada čaju dodate ovaj začin, dobijate superlek: Ubica 50 bolesti!Programirana smrt ćelija raka: Amerikanci počeli da leče kancer ovim začinom!Zbog ovoga poznate žene imaju blistavu kožu i čisto lice: Kozmetičarka otkrila sjajan recept!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track