POTRESNA PRIČA MORENE KOJA SE PORODILA SA 16: Došlo mi je da bacim bebu kad sam saznala ko je otac
Foto: Ilustracija Profimedia

Ispovesti

POTRESNA PRIČA MORENE KOJA SE PORODILA SA 16: Došlo mi je da bacim bebu kad sam saznala ko je otac

Žena -

Maloletničke trudnoće, i pored edukacije tinejdžera putem interneta i u školi, sve su češće. Mlade devojke nisu uvek svesne šta rana seksualna aktivnost i nepažnja može da uradi s njihovim životima. Ovo je ispovest mlade mame koju prenosimo u celini.

"Imala sam jako teško detinjstvo i bila sam jako tvrdoglavo dete. Sa 16 godina sam upoznala "savršenog muškarca", osam godina starijeg od mene (barem sam ja tako misila).

Nosio me kao kap vode na dlanu, pričao bajke a ja sam uživala. Vrlo brzo sam ostala u drugom stanju. Iako prestrasena, odlučila sam da zadržim bebu a on me u tome podržavao. Roditelji su hteli da pobacim jer još nisam ni školu imala, ali ja se nisam dala.

Konačno sam rodila svoju devojčicu, princezu, moje sve na svetu! Ali tada je počela i moja noćna mora! On je “radio u tatinoj firmi po 12 sati ” a ja sam bila sama doma sa bebicom. Učila sam sa bebom u jednoj ruci i knjigom u drugoj. Kada se gospodin otac odlučio pojaviti kod kuće, bio je preumoran da bi preuzeo dete na 10 minuta da se ja bar u miru istuširam.

Prohtevi kao što su palačinke u ponoc i slično, bila su moja svakodnevica. Toliko sam bila iscprljena jedne večeri kada sam pokušavala da uspavam bebu, ali ona place iz petnih zila. Uhvatim sama sebe kako razmišljam da je bacim na pod da prestane plakati!

Zatražila sam i psihološku pomoć zbog koje me moj "savrseni muskarac" nazivao luđakom! Od kada sam rodila nismo spavali skupa jer sam bila “debela” i gadila sam mu se! Imala sam samo 55 kg na visinu 170!

Nikad nisam bila dovoljno dobra! Jednog dana sam odlucila da iznenadim dragog pa sam se sa bebom u naručju uputila na drugi kraj grada tramvajem. Konačno sam došla tamo. Tražila sam svog gospodina, međutim rekli su mi kako on ne radi vec 10 meseci! (Njegov tatica je sve znao, ali mu i dalje davao platu).

Kako nijednu ženu, pa ni onu maloletnu ne moze prešišati ni FBI, saznala sam gde je po cele dane. Da, da... Imao je drugu, 5 kg mršaviju i njemu savršenu! Tada mi je pukao film i ostavila sam ga…

Vidao je ćerku iduce 3 godine a onda jednostavno promenio broj i adresu i nestao iz našeg života. Nedavno sam saznala da je dobio dete, ali da ta žena ne zna da je bio oženjen i da ima ćerku. Sada moja ćerka ima 12 godina i moj sadasnjeg supruga zove ocem. Imam troje dečoce, predivnog i odanog supruga, kućicu i psa… Sve što sam mogla da poželim za svoju decu i sebe! Završila sam školu sa odličnim, radim u banci, kao i moj suprug i uživam život!

Izgleda da sam morala proci pakao kako bi znala da cenim to što imam danas. Nikad nisam požalila što sam tako rano rodila bebu, ali bilo je teško... Mnogo teško".

Foto Ilustracija Profimedia
Foto Ilustracija Profimedia

net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja