(FOTO) KAKVA OSVETA: Prodaje venčanicu za neverovatnu cifru kako bi pokrila troškove razvoda
Foto: Printskrin/Tviter

Pevara se skupo naplaćuje

(FOTO) KAKVA OSVETA: Prodaje venčanicu za neverovatnu cifru kako bi pokrila troškove razvoda

Žena -

Samanta iz Velike Britanije postala je hit među korisnicama internet stranice za aukcijsku prodaju stvari nakon što je objavila da prodaje svoju venčanu haljinu kako bi mogla pokriti troškove razvoda sa suprugom koji ju je prevario

Troškovi razvoda u Velikoj Britaniji nisu mali, pa je 28 godina stara Samanta odlučila prodati svoju venčanicu kako bi prikupila potrebna sredstva. Za nju je ne vežu lepe uspomene, ne može dočekati da je se reši, budući da ju suprug dobar deo kratkog braka varao s drugom ženom. Venčanica koja je pre dve godine koštala oko 2.000 funti sada se prodaje za duplo manju sumu.

"Ako želite venčanicu koja je prepuna loših uspomena i razbijenih snova, onda je ova haljina pravi izbor za vas. Nadam se da će vam haljina doneti više sreće nego meni. Ako se to ne dogodi, uvek je možete prodati na ovoj stranici," napisala je Samanta.

Na ovoj stranici za aukcijsku kupovinu i prodaju raznih stvari Britanka je otkrila da je haljina nošena, ali u odličnom stanju. Ona upozorava da je kupac treba odneti na hemijsko čišćenje pre nošenja kako bi se uklonio s nje miris prevare.

"Prodajem svoju dizajnersku venčanicu bele boje. Uglavnom kako bi platila razvod s mojim bivšim suprugom koji me ostavio da rešim račune. Haljina nema naramenice, ima dug šlep od čipke koji se može podignuti. Haljina je konfekcijskog broja 36, ali sam je prilagodila kako bi odgovarala nekome ko je visok 150 centimetara..." dodaje prevarena žena.

Njeni roditelji kupili su joj venčanicu 2014. godine po ceni od oko 2. 000 dolara, a ista je započela aukciju s četvrtinom tog iznosa. Zahvaljujući priči koja se širi društvenim mrežama i velikom interesu ista je trenutno dosegla cenu od 65.000 funti.

"Izvinjavam se što imam samo dve fotografije venčanice, ali kada sam saznala da me suprug vara spalila sam i bacila sve što me podsećalo na njegovu odvratno lice", zaključila je Britanka koja će ovim putem barem dobiti finansijsku pomoć nakon kraha braka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track