(VIDEO, FOTO) MONIKA (27) IMA 317 KG: Ali i dalje unosi 8.000 kalorija dnevno samo da bi postala...
Foto: Profimedia

Bizaran rekord

(VIDEO, FOTO) MONIKA (27) IMA 317 KG: Ali i dalje unosi 8.000 kalorija dnevno samo da bi postala...

Žena -

Monika Rili (27) iz Teksasa ima 317 kilograma, ali ne želi da smrša, kao većina žena, već naprotiv - njen san je da postane najdeblja na svetu i to sve do svoje 32 godine. U tome joj pomaže njen dečko Sid, koji joj sprema hranu i hrani je kako bi što pre dostigla 445 kilograma.

Iako joj težina ugrožava zdravlje, Monika, koja je inače i model, želi da što pre obori ovaj rekord. Iako je njena majka ne podržava, Sid je taj koji joj je velika podrška.

"Plan je da se ugojim i imam 445 kilograma. Tada ću već biti nepokretna, ali ću se osećati kao kraljica", rekla je Monika, koja ima podršku mnogobrojnih fanova koji je prate na društvenim mrežama. Ona muškarcima šalje svoje fotografije, a oni joj zauzvrat šalju novac za hranu.

"Što sam veća, osećam se privlačnijom. Volim svoj ogroman, mekani stomak i što više jedem, to se sve više uzbuđujem", rekla je Monika.

"Sid voli da sprema hranu za mene i da me hrani. Otkako smo zajedno, mnogo sam napredovala. On me hrani svaki sat vremena", objasnila je Monika.

Monika planira i da rodi bebu.

"Želimo da dobijemo bebu, ništa me ne sprečava da odgajam dete iz kreveta. Ubeđena sam da bismo bili odlični roditelji", odlučna je.

Profimedia
Profimedia

Monika je čitav svoj život bila gojazna i pre dve godine je odlučila je da smrša, ali je u poslednjem trenutku odustala od operacije koja bi joj to i omogućila. Ona je za samo četiri meseca jedući 8.000 kalorija dnevno dobila 25 kilograma.

Njena mama Teri je ne podržava u nameri da postane najdeblja žena na svetu.

"Mama misli da se ovako lagano ubijam. Potpuno razumem da je zabrinuta za moje zdravlje, ali ovo je moj život i s njim mogu da radim šta hoću", objasnila je Monika, koja je puno podršku našla u svom dečku.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Volim je i uživam da joj ispunjavam želje. Briga o njoj je ispunjenje svih snova", rekao Sid, koji joj svaki dan sprema specijalni šejk od 3.500 kalorija koji pije kroz levak. Šejk se pravi od keksa, krema, sladoleda i mleka.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Metro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track