(FOTO) DEVOJKA LUISA HAMILTONA RASPAMETILA FANOVE Neobična lepotica pokazala kako izgleda u bikiniju
Foto: Printskrin/Instagram

Dospela u centar pažnje

(FOTO) DEVOJKA LUISA HAMILTONA RASPAMETILA FANOVE Neobična lepotica pokazala kako izgleda u bikiniju

Žena -

Iako ju je javnost upoznala već kao takmičarku "America's Next Top Model' pre dve godine, Vini Harlou je u centar pažnje medija došla je nakon što je počela da se zabavlja sa Luisom Hamiltonom.

Vini, koja boluje od vitiliga, je sve popularnija u manekenskim krugovima jer, iako joj je gotovo celo telo prekriveno belim mrljama, zrači ogromnim samopouzdanjem.

Društvene mreže sada koristi uglavnom kako bi ohrabrila druge devojke da se ne stide svojih mana pa je ovaj put otišla korak dalje i objavila fotografiju u bikiniju.

"Samopouzdanje ne eliminiše nesigurnosti, a nesigurnost ne znači da nemate samopouzdanje", napisala je Vini u opisu fotografije koja je u jednom danu skupila preko 111 hiljada lajkova. Inače, ova manekenka na Instagramu ima preko 1,4 miliona pratioca. Otkako se proslavila u modnoj emisiji, Vini nije skrivala da joj je zbog izgleda odrastanje bilo teško, no s godinama je naučila kako se nositi s pogrdnim nadimcima i komentarima.

"Želim dokazati da osoba može slediti svoje snove usprkos manama i smetnjama", njen je moto.

Što je vitiligo?

Vitiligo je stanje u kojem koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada ćelija koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu belih mrlja nepravilnog oblika na koži.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track