JEZIVA ISPOVEST STUDENTKINJE Tu noć neću zaboraviti! Ubacio mi je nešto u piće i zverski me silovao!
Foto: Profimedia

Preživela je pakao

JEZIVA ISPOVEST STUDENTKINJE Tu noć neću zaboraviti! Ubacio mi je nešto u piće i zverski me silovao!

Žena -

Sada ima trideset godina i uspešna je poslovna žena. Ima muža i dete. Kao studentkinja, preživela je traumu. Na jednoj žurki su je silovali, a ona je ostala trudna…

Ovo je njena priča:

"Bili smo na nekom roštilju u kući od jednog poznanika. Bilo je oko pet mojih prijateljica i oko 6-7 momaka. Nekoliko sam znala jako dobro, a neke sam prvi put videla. Jedan od njih bio je rvač, s njim sam razgovarala i dobro se zabavljala. Sećam se da sam popila jedno piće i da je počelo da mi se vrti u glavi. Ostatak dana mi je u magli. Ne sećam se ničega, a navodno smo posle otišli u bar, a ja sam navodno vozila, što je zastrašujuće.

Sledeće čega se sećam je mrkli mrak! Pala sam s krova garaže. Imala sam slomljen nos i rebra. Nisam odmah znala šta se dogodilo, ali spojila sam deliće. Stvar je u tome da nisam mogla tako da se napijem od jednog pića, nije mi bilo prvi put da nešto pijem.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijateljica koja me našla rekla mi je da su mi pantalone bile na gležnjevima, a majica sva zgužvana. Imala sam modrice na unutrašnjosti ruku i između nogu, nisam bila sigurna da li je od pada ili od njega.

Nisam imala njegov broj telefona, pa sam rekla drugima da otkriju šta se dogodilo. Odveli su me u bolnicu i tamo su napravili bris za silovanje. Rekli su mi da se "aktivnost" dogodila. Nisam htela da razmišljam o tome, pravila sam se kao da se nije dogodilo, bila mi je užasavajuća pomisao da mi je ubacio nešto u piće i zverski me silovao. Činjenica da nisam mogla ničeg da se setim previše me je uzrujavala.

Nisam bila seksualno aktivna u to vreme, ali uzimala sam kontracepcijske pilule. Ipak, imala sam upalu sinusa zbog koje sam pila antibiotike.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nisam dobila menstruaciju i bila sam u panici, uradla sam test i pokazao je negativno. Ali, kad i nakon par dana nije došla, uradila sam i drugi test, ovaj je bio pozitivan. Taj tren sam povraćala. Otišla sam u kliniku gde su mi rekli sve opcije i dali nekoliko dana da razmislim. Tek tada me je stvarnost i ono što se dogodilo lupilo u glavu, nisam više mogla da ignorišem.

Nakon tri dana sam ih nazvala i odlučila se za pobačaj. Razgovarala sam s psihijatrom i on mi je olakšao. Kad sam došla na pobačaj i videla da ima drugih žena, osećala sam se manje samo. Jedna sestra me je držala za ruku za vreme procedure, neizmerno sam joj zahvalna.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nakon svega sam se ispisala sa koledža i vratila roditeljima, kući. Nisam im rekla šta se dogodilo. Radila sam i istovremeno se školovala, diplomirala sam tri godine kasnije nego što bih inače. I danas to nazivamo "nesrećom", a ne silovanjem, jer mi je tako lakše.

Nikad nisam zažalila zbog abortusa, no ponekad bih se zapitala "šta bi bilo da je bilo". Kad vidim klinca od 9, 10 godina, pomislim - takvog sam i ja mogla da imam. Imam svoje dete koje neizmerno volim, ono je plod ljubavi mene i muža, a to me čini srećnom i leči sve rane."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track