ISPOVEST OČAJNE HRVATICE: Muž me 2 godine VARA SA ROĐENOM SESTROM, a je ne mogu ništa da uradim
Foto: Profimedia

Svet joj se srušio

ISPOVEST OČAJNE HRVATICE: Muž me 2 godine VARA SA ROĐENOM SESTROM, a je ne mogu ništa da uradim

Žena -

Mlada žena iz Osijeka duboko se razočarala saznavši da je suprug vara, i to s njenom sestrom s kojom je bila vrlo bliska.

Ovo je ispovest 32-godišnje žene iz Osijeka kojoj je sestra priznala kako ima aferu sa njenim mužem:

"Ne mogu verovati da ništa nisam primetila. Čak dve godine su ljubavnici - moja sestra i moj muž. Naivno sam verovala da je sestra često kod nas zato što voli provoditi vreme sa mnom, ali nije bilo tako.

Pre nepuna tri meseca rekla mi je da bi volela d razgovaramo. Delovala je nekako neuobičajeno ozbiljno. Prvo što je izgovorila bilo je: "Ne mogu više to držati u sebi, ne mogu. Spavam s tvojim mužem skoro dve godine". Ostala sam ukipljena. Napre mi se učinilo da nisam dobro čula, a potom me uhvatila vrtoglavica.

Celi svet mi se srušio u jednom minutu. Nestale su sve nade, svi planovi... Osetila sam duboku prazninu. Ne znam koliko je vremena prošlo dok nisam bila sposobna izustiti nešto. Pitala sam je zašto je to napravila. Rekla je kako je moj muž privlači od prvog dana kada sam ih upoznala.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Plakala je i pokušavala objasniti kako nije želela da se to dogodi, ali da su njihove emocije bile jače od razuma.Rekla je kako je sve počelo dok sam bila trudna s našim sinom, u periodu kada sam zbog komplikacija bila u bolnici. To saznanje me je dodatno skrhkalo. Nalazili su se kod nje u stanu, a on je meni govorio kako mora duže ostati na poslu ili da je napolju s prijateljima. Nisam ništa sumnjala jer je bio radoholičar.

Nakon sestrinog priznanja sina sam odvela mami i sačekala da muž dođe kući. Nije niti pokušavao lagati ili tvrditi kako to nije istina. Tiho je priznao da je tako i da se on i moja sestra jako vole. Rekao mi je kako je želeo razvod, ali nije imao hrabrosti reći mi što se događa. Čak je i plakao.

Rekla sam mu da pokupi svoje stvari i ode. Uselio se kod moje sestre. Bila bi najsrećnija kada ni jednog od njih više nikada u životu ne bi videla, ali nemam izbora. Ne mogu sinu braniti da vidi svog oca."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track