(FOTO) PRVA DAMA NE PRAVI MODNE GREŠKE: Melanija Tramp u još jednom SPEKTAKULARNOM izdanju
Foto: Profimedia

Čista desetka

(FOTO) PRVA DAMA NE PRAVI MODNE GREŠKE: Melanija Tramp u još jednom SPEKTAKULARNOM izdanju

Žena -

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa, otkad je prvi put kročila u Belu kuću, nijednom nije razočarala stilom.

Zato ne čudi što je Melanija Tramp bila besprekorno odevena tokom prvog zvaninčog susreta svog supruga s premijerom Izraela, piše Story.rs.Donald i Melanija ugostili su Benjamina Netanjahua i njegovu suprugu Saru u Beloj kući, a prva dama Amerike je izgledala dostojno svoje titule.

Ona se opredelila za formalni komplet bele boje, koji se sastoji od strukiranog blejzera s dvorednim kopčanjem i poslovne suknje koja prati liniju tela. Reč je o kompletu koji potpisuje nemački dizajner Karl Lagerfeld i zahvaljujući kojem je Melanija već dva dana glavna zvezda američkih medija.Međutim, ono što privlači najviše pažnje u ovoj kombinaciji definitivno su cipele!

Lepotica slovenačkog porekla samouvereno je koračala u cipelama marke Kasadei, na štiklama visokim 10 centimetara. Naizgled obične salonke upotpunile su ovu kombinaciju na veoma efektan način i izazvale odličnu reakciju modne javnosti.Što se tiče nakita, prva dama Amerike odlučila se za samo jedan komad - dijamantski prsten kojim ju je suprug iznenadio za desetu godišnjicu braka.

To, naravno, nije sve! Šminka je ponovo bila suptilna, jednostavna, ali ipak takva da ističe Melanijine najbolje atribute, a frizura po meri mlade prve dame kojoj nisu neophodni sati provedeni kod frizera da ostavi snažan utisak.

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:

Trenutak koji je promenio baš SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp (VIDEO)

GLUMICA ŠOKIRALA AMERIKU: Mislim da je Tramp zaljubljen u mog dečka

PITANjE KOJE MUČI CEO SVET: Zašto Donald Tramp izbegava da drži Melaniju za ruku? (FOTO, VIDEO)

I ZA TO JE NAŠAO VREMENA?! Donald Tramp se osvetio Kim Kardašijan jer je govorila protiv njega? NjEGA JE VOLELA PRE DONALDA: Ovo je bivši dečko Melanije Tramp i otkriva SVE DETALJE njihove veze (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track