Melanija za njega ne postoji: Donald Tramp ponovo obrukao ženu! (FOTO)
Foto: Reuters / Yuri Gripas

PONOVIO ISTI GAF

Melanija za njega ne postoji: Donald Tramp ponovo obrukao ženu! (FOTO)

Žena -

Izgleda da američki predsednik neke stvari nikad neće naučitizgleda da američki predsednik neke stvari nikad neće naučiti

Američki predsednik Donald Tramp više puta je javno kritikovan za nedžentlmensko ponašanje prema supruzi Melaniji, ali on očigledno ne mari za to, piše Stil.

Nedavno je javnost osula paljbu na njega kada je zalupio vrata automobila Melaniji pred nosom, a sada je ponovio sličan gaf.Naime, prilikom sletanja aviona, Donald je pun samopouzdanja marširao niz stepenice prema pisti, a Melaniju ostavio da se sama snalazi na strmim stepenicama u visokim štiklama.Prva dama Amerike lagano je silazila pazeći da ne padne, dok je njen suprug već uveliko stigao do ljudi koji su ih čekali na aerodromu.Pročitajte još na portalu Stil:Melanija Tramp javno osramoćena: Pravilo bontona koje se nikad ne krši! (VIDEO)Smela i vatrena Melanija Tramp: Za nošenje ovih cipela potrebna je ludačka hrabrost! (FOTO)Melanija Tramp skockana za Vaskrs: Da li je ona najzgodnija prva dama Amerike? (FOTO)Vatrenom haljinom htela da sakrije modrice: Ceo svet naslućuje šta se desilo lepotici! (FOTO)Za samo jedno popodne spiskala je 44.000 evra: Ko je rasipna žena sultana Erdogana? (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trenutak koji je promenio SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track